Linda heeft een nieuw website

Als je Linda ziet, spreekt of hoort dan weet je: het klopt, Linda klopt. Linda Rooij van Studio Rooijaal, grafische vormgeving, grafische vormgeving doet wat ze moet doen en dat doet ze goed. Linda bezit het talent en heeft zich ontwikkelt tot iemand die dit ‘kloppen’ ook voor anderen kan laten werken.

Linda laat de uitstraling van een bedrijf kloppen me wie ze zijn: logo, website tot en met de bestickering van je pand of auto. Dat je denkt dat is een onderneming of persoon waar ik vrienden mee wil worden, zaken mee wil doen en die ik ook aan mijn netwerk toevertrouw. Dat is Linda en daar zorgt Linda voor.

En het was een proces, maar nu heeft Linda haar eigen website ook kloppend gemaakt. Check it out en zorg dat je vrienden wordt met Linda want dan gaat het kloppen.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.