01-02-’17, Inspiring Entrepreneurs, open coffee, oc070

Woensdagochtend 1 februari 2017 – 9:00-11:30 
Inspiring Entrepreneurs – open coffee  –  oc070

Programma
9:00    deur open + koffie/thee
9:30    gelegenheid tot het vertellen van je verhaal (30 sec á € 5,95)
9:35    Inspiring Entrepreneurs: Tom interviewt drie hele gewone bijzondere ondernemers
10:00 Ondernemersplan 2017 in 5 minuten
10:05 koffie/thee vervolg
11:30 klaar

Inspiring Entrepreneurs
Mark Bakelaar werkt als organisatieontwikkelaar. Hij faciliteert organisaties bij het helder krijgen van hun visie, het definiëren en uitvoeren van strategie, samenstellen van propositie of terugbrengen van balans in de organisatie. Wij zijn benieuwd waarom een organisatie daar een externe ontwikkelaar voor nodig heeft.

Jurienne Holllaar heeft een missie: het Haagse stadsdeel Laak leefbaarder maken voor haar bewoners. Mijn zijn organisatie: Coalitie Laak, verbindt hij iedereen binnen het stadsdeel die met elkaar vooruit wil. Het wonen in Laak was, ook voor Jurienne altijd al een genoegen, en dat blijkt vooral ook voor bepaalde groepen mensen nog aangenamer te kunnen.

Lotte van Santen vertrekt. En misschien is de eerste associatie die dit oproept het TV programma ‘Ik vertrek’. Nou en dat is precies waar we het met Lotte over gaan hebben. Lotte vertrekt over een paar weken naar Sardinië om daar haar eigen Bed & Breakfast te beginnen. Wie droomt daar nou niet van? Wat beweegt Lotte om dit te gaan doen?

Locatie
De Werkfabriek
Wegastraat 29
2516 AN Den Haag

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu via deze link naar Meetup. 50 plaatsen beschikbaar. Toelating op volgorde van aanmelding. (no-show = € 10,-)

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.