programma woensdag 1 maart 2017 – 9:00

Programma
9:00 deur open + koffie/thee
9:30 gelegenheid tot het vertellen van je verhaal (30 sec á € 5,95)
9:35 Inspiring Entrepreneurs: Tom interviewt drie hele gewone bijzondere ondernemers
10:00 koffie/thee vervolg
11:00 optie 1: klaar en lekker op pad

11:00 optie 2: maandelijkse workshop: ondernemerschap – leiderschap – personal branding (exclusief voor premium leden)
12:00 klaar en aan het werk

Inspiring Entrepreneurs
Frans Bak heeft het thema autisme omarmt. Zijn persoonlijke overtuiging is dat iedereen het recht heeft en de vrijheid kent om het maximale uit zichzelf te halen. Voor mensen met autisme wil Frans het mogelijk maken om maximaal te participeren in de samenleving, gesteund door diezelfde samenleving. Hij komt ons het waarom, wat en hoe van zijn overtuiging uitleggen.

Huib Langbroek doet in Gamified Recruitment en Gamified Skills Assessment. Huib heeft met zijn collega’s van IamProgrez uitgevonden dat ‘soft skills’ heel belangrijk zijn bij het laten floreren van mensen in organisaties. Over welke soft skills iemand beschikt, bepaalt mede het passen van iemand in een organisatiecultuur en het ontwikkel- en adaptief vermogen. Maar… het gaat verder Huib en zijn team doen ook heel veel voor MBO’ers om ze voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Een man met een missie.

Daniel Pink (onder voorbehoud) schreef de afgelopen 15 jaar 5 steengoede boeken: Free Agent Nation, A Whole New Mind, The Adventures of Johnny Bunko, Drive en To Sell is Human. Vertaald in meer dan 35 talen en verkocht in meer dan 20 miljoen exemplaren. Zijn schrijfstijl is zo krachtig, dat komt binnen. Hij volgt de tijdgeest en combineert praktijkverhalen met wetenschappelijke studies om duidelijk te maken hoe ‘het’ werkt. Vorige week las ik zijn laatste boek (To Sell is Human) een must read voor elke ondernemer en aanleiding om Dan te vragen of hij 10 minuten met ons wil Skypen.

Locatie
De Werkfabriek
Wegastraat 29
2516 AN Den Haag

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu via deze link naar Meetup. 60 plaatsen beschikbaar. Toelating op volgorde van aanmelding. (no-show = € 10,-)

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.