Huib laat jongeren ontdekken waar ze wel goed in zijn

Huib Langbroek van IamProgrez ontdekte als buurtwerker in de Schilderswijk dat er veel jongeren rondlopen met ‘onbenut potentieel’. Hij kwam er achter dat veel jongeren niet weten waar ze echt goed in zijn. Op 1 of andere manier worden ze gewezen op en geconfronteerd met de dingen die zie niet kunnen in plaats van met de dingen die ze wel kunnen. Op het moment dat jongeren hun natuurlijke talenten ontdekken en deze kunnen inzetten en verder mogen ontwikkelen excelleren ze.

Het buurtwerk heeft Huib inmiddels ingewisseld voor ‘gamified assessments’. Dat is in het Nederlands: een test met spelelementen om te ontdekken waar je goed in bent. IamProgrez ontwikkeld nu assessments voor ROC’s en voor gemeentes die hun jongeren op een andere manier in beweging willen brengen. Nu dit loopt blijken de toepassingen door voor bedrijven heel interessant die ze in zetten bij de werving en selectie van de juiste kandidaten voor hun organisatie(cultuur). Uiteindelijk is er voor iedereen een omgeving waar hij/zij van betekenis kan zijn.

Benieuwd hoe dat er uitziet? Dat kun je hier gratis en verblijvend ontdekken. Voor meer info: Huib van IamProgrez.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.