‘Ik ben autist.’

‘Ik ben Frans Bak. Ik ben autisme coach en vanuit mijn ervaringen kom ik op voor de mens met autisme. Met dit initiatief beoog ik bij te dragen aan het doorbreken van het stigma rond autisme. Opdat de mens met autisme zich comfortabel kan voelen in onze samenleving en zich, net als elk ander mens, kan richten op zijn eigen ontwikkeling.’

Frans is een hele bijzondere ondernemer. Frans heeft een missie: het doorbreken van het stigma rond autisme. Mensen met autisme blijken in veel gevallen meer last te hebben van hoe anderen ze behandelen dan van de autisme zelf. Er zijn uiteraard grote verschillen in de mate van waarin je autisme kunt hebben mogelijk. Met heel veel vormen kun je prima functioneren… als je je er bewust van bent. En op een aantal vlakken kun jezelf boven gemiddeld presteren… als je je er bewust van bent. En je omgeving is zich ook bewust van dat sommige mensen meer anders zijn dan dat we allemaal anders zijn.

Ik ben autist is de website van Frans en hij heeft ook een Facebook pagina waarop je hem kunt volgen en kunt supporten in zijn missie (door die pagina te liken bijvoorbeeld).

 

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.