Vooraankondiging Inspiring Entrepreneurs – open coffee woensdag 5 april ’17

Zet ‘m vast in je agenda, de volgende meet-up van oc070, de maandelijkse Inspiring Entrepreneurs – open coffee is op woensdag 5 april 2017 van 9:00-11:00 uur.

Met op 5 april op het podium – kennen jullie hem nog – Willy Mooren. Een jaar geleden was hij één van onze eerste ondernemers op het podium. Hij vertelde over zijn droom om een eigen gin op de markt te brengen. En het was hem gelukt: Hermit Gin, de eerste Dutch Coastal Gin was gelanceerd. En nu zijn we natuurlijk benieuwd, hoe is het nu met Willy en met Hermit.

 

Bonny van der Burg zag een kans en pakte hem. Op 8 januari 2017 heeft ze haar lunchroom: Bob’s your uncle geopend in de Korte Molenstraat 11a. Dat is nogal wat, je huurt een pand, zet een naam op het raam en dan…. hopen dat er mensen komen eten en drinken. Bonny komt vertellen over de eerste 3 maanden, de 240 uur die ze per week werkt en het plezier dat ze er aan beleeft.

Aanmelden voor 5 april kan vanaf 2 weken voor deze meet-up.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.