De pitchers van de oc070 van 5 april 2017

De volgende 5 ondernemers maakten op 5 april gebruik van de gelegenheid om zichzelf en hun onderneming even onder de aandacht te brengen bij het publiek:

Arne de VosAdcon– bouwt websites en wordt door zijn klanten omschreven als: toegankelijk, een vakman, denkend in oplossingen, creatief, oog voor detail en loyaal.

Onno BoksONB Networks – doet kantoor automatiseren van het leveren van PC’s tot het aanleggen van complete netwerken. Onder het motto ‘het moet gewoon werken’ laat hij een zelfstandig ondernemer of een heel kantoor probleemloos werken.

Monique RijksenArchitect – brengt het project ‘Flexstagiair‘ bij ons onder de aandacht. De winnaar van de DDD award 2016 zoekt stageplekken bij ondernemers.

Wilke de WerkAsea – heeft RENU 28 voor ons in de aanbieding een speciale huidverzorgingsgel die je huid met behulp van Redox Signaling-technologie ondersteunt.

Robbert SedeeKerngericht in Bedrijf – laat ondernemers (individueel) en organisaties en teams zich verbinden met hun kernwaarden om van daaruit meer energie en resultaat te genereren. Robbert heeft voor de oc070 ondernemers een speciale korting.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.