Hermit kruipt de wereld over

Een jaar geleden was hij al eens te gast bij oc070: Willy Mooren om te vertellen over ‘zijn’ (hun) Gin: Hermit Dutch Coastal Gin.

Willy had een bucketlist en daar stond op: een eigen spirit op de markt brengen. Het werd een Gin. Op 2 januari 2015 dacht Willy: ‘laat me eens wat mensen bellen’. En die mensen waren distilleerderijen. Na twee antwoordapparaten ‘wegens vakantie gesloten’ nam er eentje op en die was gelijk enthousiast. Samen zijn ze aan de slag gegaan en hebben een uniek product op de markt gebracht een Gin gemaakt van heel licht zilt water.

Als je Willy hoort praten ben je geneigd om direct zelf ook de telefoon te pakken en mensen te gaan bellen die je nodig hebt om dat te gaan doen wat je wilt doen. Zijn verhaal is aanstekelijk. Afgelopen jaar is de productie verdubbeld en is er onder andere ook een 4,5 liter fles op de markt gebracht onder het motto: ‘die wil je‘. Kwestie van iets maken wat jezelf fantastisch vindt en dan blijken anderen dat op 1 of andere manier ook fantastisch te vinden. Inmiddels is Hermit verkrijgbaar in België, Italië, Australië, Engeland en andere landen volgen spoedig.

Bij oc070 vertelde Willy zijn verhaal en demonstreerde hij het nieuwe Gin product: Frozen Gin Tonic te consumeren als onder andere amuse. Eentje in de Walt Disney categorie: als je het kunt bedenken kun je het ook waarmaken.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.