Lunchen doen we vanaf nu bij Bonny

Bonny is horeca-ondernemer, kok, gastvrouw, boekhouder, inkoper en bovenal gewoon heel erg Bonny. En dat maakt haar verhaal zo leuk. Via omzwervingen in onder andere Bink36 (Bink 5Hoog), De Regentes (The Hague Events) ontdekte ze eind vorig jaar dat er een leuk pandje aan de Korte Molenstraat 11a te huur stond. De beslissing was snel gemaakt, hier ging zij haar eigen lunchcafé starten. En the rest is history. Het is (momenteel nog) 7 dagen in de week 10 uur werken, maar de tent staat en loopt. En je ziet dat het klopt, je ziet het als je bij Bonny luncht en je ziet het als Bonny bij oc070 op het podium haar verhaal vertelt. Dit is wat je ondernemers gunt: dat ze weten wat ze moeten doen en het dan ook ‘gewoon’ doen. En dan voelt die 70 uur niet als werk. Dus mensen: lunchen doen we vanaf nu bij lunchcafé Bob’s Your Uncle aan de Korte Molenstraat 11a.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.