Foto’s: Studion Nelson

Foto-studio Nelson is partner van oc070. Elke maand komen zij foto’s maken bij onze meet-up. Op woensdag 5 april zijn de foto’s gemaakt door Laura Perez en Willem van Dijk. Laura en Willem lopen stage bij studio Nelson en willen graag ervaring op doen. Nog meer ervaring zelfs. Zo is Laura specifiek op zoek naar architectuur en interieur projecten. Het allerliefst maakt ze foto rapportages van concerten of festivals. Dus… als je startende fotograaf een kans kunt geven? Check Laura.

Maar… er is meer. Studio Nelson heeft ook het concept ‘start-up support‘ in de aanbieding.

Elke maand geven ze hun stagiaires de kans om een klant te helpen, informatie bij ze op te halen, een plan op te stellen, een offerte te maken, beeld te schieten en beeld te leveren. Eigenlijk net zoals het er in een fotobedrijf aan toe gaat. Tegelijk bieden we de kleine startups die nog niet veel te besteden hebben de mogelijkheid om een foto-opdracht tegen absolute bodemprijs te laten uitvoeren, maar met support van ervaren fotografen en met gebruik van de beste professionele apparatuur.

Meer info? www.studionelson.media

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.