Uitnodiging oc070 open coffee – de gelukkige ondernemer 03.05.2017

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor oc070 open coffee – de gelukkige ondernemer van woensdag 3 mei 2017.

Klik hier om je aan te melden.

Programma oc070 open coffee – seminar ‘de gelukkige ondernemer’ 
9:00 deur open + koffie/thee
9:30 gelegenheid tot pitchen/ het vertellen van je verhaal (30 sec á € 5,95)
9:35 Inspiring Entrepreneurs: Tom interviewt hele gewone bijzondere ondernemers
10:00 koffie/thee vervolg
11:00 Tom presenteert een interactief seminar: ‘de gelukkige ondernemer’
12:30 klaar en aan het werk

Nieuw: interactief seminar: ‘de gelukkige ondernemer’
oc070 wordt verder verrijkt, nu met een interactief seminar: de gelukkige ondernemer. Theorieën over leiderschap, personal branding, ondernemerschap, werkgeluk en levenskunst worden gecombineerd met casussen van de ondernemers in de zaal. Vervolgens kunnen de deelnemers hier direct praktisch mee aan de slag. Om zo even echt aan je onderneming en je eigen ondernemerschap te werken.

Inspiring Entrepreneurs
Op het podium Rico Zweers van De Mannen van Schuim. Winnaar van het project ‘Kavel 2‘ dat de gemeente uitschreef om: “innovatieve concepten te ontwikkelen voor een kavel in de Binckhorst, onder de titel: ‘Challenge Kavel 2: The Urban Lab’. Rico komt vertellen over hun voorstel en over deze challenge

Ook Hans Leneman van Haagse Eitjes komt zijn ervaringen delen over zijn stadsboerderij: een moderne leghennenboerderij in Den Haag-Ypenburg. Hans bedacht en realiseerde deze stadsboerderij in de afgelopen paar jaar en brengt wellicht op 3 mei verse eieren mee.

Toegang vrij
De toegang tot oc070 open coffee – seminar is vrij. Wel heb je de mogelijkheid om lid of vriend van oc070 te worden of achteraf een donatie te doen als bijdrage in de kosten. Check www.oc070.nl voor de opties.

Locatie
Faabulousstuff – The Ground
Komeetweg 11
2516 AV Den Haag

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu via deze link op Meetup 200 plaatsen beschikbaar. Toelating op volgorde van aanmelding. (no-show = € 10,-)

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.