Eliud Kiphchoge: “nothing is impossible”

Wat een mooi beeld was de aanval van Eliud Kiphchoge op de magische marathon grens van 2.00:00 uur. Twee jaar is er naar toe geleefd en getraind. De ideale omstandigheden gecreëerd en op 6 mei 2017 was het dan zover. De vraag die centraal stond: is de mens in staat om een marathon binnen de 2 uur te lopen. En hoewel we op 6 mei geen 100% bewijs hebben gekregen, is de vraag toch zeker wel positief bevestigd. Kiphchoge redde het niet niet, maar zoals hij zelf zei:  “Today I’ve learned that the impossible is possible. The next generation should know that nothing is impossible in this world”.

Dus… bedenk het maar en vindt een weg, de lat kan niet hoog genoeg.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.