Leanne, Hugo, Karen, Anita, Henk, Daisy, Michiel en Alex pakken hun moment

Leanne Binder helpt je als tekstschrijver en schrijfcoach om authentieke teksten te schrijven voor je website en LinkedIn profielpagina. Het resultaat? Klanten waarvoor jij graag werkt, komen naar je toe. Meer over Leanne op haar website.

Hugo Skoppek organiseert ‘slow talk’ sessies. De volgende op dinsdag 9 mei: of je nu na perfectie lust of eronder lijdt maak niet uit. Wij gaan onderzoeken wat perfectie kan voor ons betekenen. Aanmelden kan via deze link naar meetup.

Karen van Dalsem van Bureau BIik Communicatie werkt samen met trainer, coach en webinar expert Kristin Dekkers. Dekkers & BLIK organiseert interactieve webinars voor kennisdelen, trainingen en simultaan leren. Naast een algemene ruimte zijn er digitale ruimtes waar deelnemers in kleinere groepjes oefeningen doen of ervaringen delen. Karen en Kristin zoeken een naam voor deze interactieve webinars? Degene met het beste idee voor de naam voor deze dienst verdient een flesje zelfgemaakte limoncello. Je kunt Karen mailen.

Anita Verwoest van de Gemeente Den Haag kondigt het MKB groei event aan op dinsdag 13 juni. Het belooft een inspirerend evenement te worden, met succesverhalen van Haagse ondernemers en volop gelegenheid tot netwerken. Pieter Zwart van Coolblue, vertelt over de explosieve groei en vestiging van Coolblue in Den Haag. Haagse koplopers bieden u tijdens de inspiratiesessies nieuwe inzichten in thema’s die relevant zijn voor groei. Daarnaast is er de mogelijkheid om te speeddaten met, sprekers, experts en ondernemers. Verschillende Haagse wethouders zullen hierbij aanwezig zijn. Je kunt je binnenkort inschrijven.

Henk Karel organiseert op dinsdag 16 mei a.s. van 19:00 – 22:00 uur een workshop “Wat Bied Ik Mijn Toekomst”. Een duwtje in de goede richting als je jezelf de toekomst wilt geven die je wilt. Kosten: slechts € 10. Wil je meer weten, ga dan naar de website van Henk.

Daisy van Knotsenburg fotografeert buiten haar commerciële en fashion fotografie (= hoofdactiviteit) ook andere “mooie momenten” waaronder: momenten tijdens de zwangerschap, momenten van en met kinderen en bruiloften. Een beeld krijgen van het werk van Daisy op haar website: www.zegmaarkaas.nl

Michiel Erasmus is beschikbaar als functioneel beheer en weet heel veel van scrum hij legt dat uit op Youtube en bezoek vooral ook de website van Michiel.

Alex van Weelden is al 25 jaar gepassioneerd internationaal ondernemer. Daarnaast is hij nu ook te vragen/ in te huren om zijn inspirerende verhaal te vertellen. Hij combineert daarin zijn ervaring als starter naar eigenaar directeur van een grote onderneming, vaderschap en positief management en vertaalt dat met sprekende voorbeelden naar wijze lessen voor iedere ondernemer. Bekijk zijn promo op de site van Paradigmo.

Elke maand de kans om jouw verhaal te vertellen, 30 seconden onverdeelde aandacht van het publiek voor slechts € 5,95. Woensdag 7 juni de volgende kans. 10 plekken beschikbaar. Aanmelden vooraf of tijdens de ochtend.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.