Lotte opent B&B Piano Piano

Woensdag 1 februari 2017 was ze nog te gast bij oc070. Nu, nog geen 4 maanden later is Lotte ‘ik vertrek’ van Santen open voor business op Sardinië.

De afgelopen maanden heeft ze het voor elkaar gekregen om de B&B klaar te maken om gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Het ziet er prachtig uit (op de plaatjes, ik moet echt binnenkort even zelf gaan kijken). Duidelijk dat de zon daar al goed schijnt.

B&B Piano Piano heeft twee appartementen beide met een eigen terras en een uniek uitzicht op de heuvels, de zee en Tavolara eiland. Het ene appartement heeft 1 slaapkamer, het andere twee slaapkamers. en verder alles wat je nodig hebt om even op te laden, bij te komen, het eiland te verkennen, lekker te eten, beetje te drinken en ook heel veel niets te doen.

Piano Piano is te boeken via Airbnb. Voor vragen mail Lotte via pianopianobb@gmail.com.

Dank Lotte, om ons voor te doen hoe dat werkt van dromen via durven naar doen.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.