Suzanne wint de tweede pitchnight van Awesome The Hague

Ook Den Haag is besmet met het virus van de Awesome Foundation. Het concept is heel eenvoudig: elke maand een pitchavond met ideeën om de stad awesome te maken; twintig mensen stoppen allemaal 50,- in een envelop en stemmen voor het beste idee; de winnaar gaat met die 1.000,- naar huis.

Maandag 8 mei was al weer de tweede pitchavond met ideeen om meer touristen naar DH te krijgen, om een elektrische transportfiets/bus te ontwikkelen, een plan om jacuzzi’s te gaan verhuren en… het plan van Suzanne om het project Precious Plastic in Den Haag vorm te gaan geven.

Dit project komt op verschillende plekken van de grond en heeft het doel plastic afval lokaal te recyclen tot nieuwe producten. Je kunt m.b.v. wat bouwtekeningen en materialen die je online kunt bestellen zelf machines in elkaar zetten en klaar ben je. Zie de video.

Een geweldig plan dus om het plastic afval in DH niet in de orac’s te dumpen maar om het opnieuw te gebruiken. Suzanne was dan ook de logische winnaar van deze avond. Zeker ook omdat ze de eerste onderdelen van de te bouwen apparaten al gekocht had en bij zich had.

Heb je ook een briljant idee voor Den Haag en zou je met 1.000,- al een heel eind geholpen zijn voor de realisatie hiervan, hier is Awesome The Hague naar op zoek:

Je idee aanmelden kan op https://www.haagsemakers.nl/awesome/

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.