De OC070 deelnemer

De afgelopen 3 jaar heb meer dan 300 verschillende mensen  bij OC070 events gezien. Ik heb ze niet allemaal persoonlijk gesproken, maar veel wel. Anderen heb ik alleen gegroet in het voorbij gaan of vanaf het podium waar ik andere ondernemers interviewde. Met veel mensen die bij een OC070 event zijn geweest ben ik wel gelinked op LinkedIn. En op die manier toch in zekere zin verbonden en in staat om activiteiten en ontwikkelingen te volgen.

Wat me opvalt bij de mensen die ik bij OC070 ontmoet, is de betekenis die in het werk en in het ondernemerschap gezocht wordt. Iedereen zoekt hetzelfde, maar doet dat in heel verschillende werkvelden, expertises, functies, producten en diensten: we hebben tekstschrijvers, coaches, credit managers, marketingadviseurs, webdevelopers, coaches. grafisch ontwerpers, fotografen, VR specialisten, makelaars, verkoop trainers, belastingadviseurs, webinar-facilitators, dagvoorzitters, Apple-support specialisten, vertalers en redacteurs van Engelse teksten, car-cleaners, autisme-coaches, horeca ondernemers, hardloop coaches, masseurs, werkplek adviseurs, trainingacteurs, IT’ers, mensen die een persoonlijke reis voor je boeken en nog veel meer.

Als ik deze mensen spreek voel ik een zekere urgentie in wat ze doen. Sommigen zijn er al tientallen jaren succesvol (voor hier gedefineerd als: in staat een leuk leven mee te financieren) mee aan de slag. Anderen zijn net gestart. Allemaal leggen ze een gedeelte van zichzelf in wat ze doen.

Maar er is meer: de bezoekers van OC070 hebben een bepaalde manier van kijken, luisteren en vragen stellen die ruimte schept. Er zijn namelijk ook mensen die ik de afgelopen jaren bij elke ontmoeting een ander verhaal heb horen vertellen. En dat ging elke keer met hetzelfde enthousiasme (ja, ik vermoed dat sommige mensen mij ook tot deze laatste categorie beschouwen). En het is heel prettig dat er dan elke keer weer mensen zijn die naar je luisteren, benieuwd zijn naar je plannen en door hun vragen je aan het denken zetten over de kansen en de haalbaarheid van je briljante ideeën.

Herken je je hierin? Of wil je de OC070 mensen ontmoeten? Je bent welkom: elke eerste woensdag van de maand staat de deur open.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.