Carola is op zoek naar sponsors

Tijdens de OC070 van woensdag 2 mei 2018 waren er weer allemaal bijzondere ondernemers bij elkaar gekomen. Ondernemers… of zij die dit graag willen worden. En Carola Schwabl was er eentje in die laatste categorie.

Carola volgt momenteel het programma Starters 4 Communities. Een programma speciaal gericht voor het opleiden en op weg helpen van maatschappelijk ondernemers. Mensen die het creëren van betekenis op de eerste plaats zetten in hun ondernemerschap. En uiteraard moet dit ook met een financieel gezond verhaal daarachter.

Carola betaalt samen met haar collega startende ondernemers een gedeelte van het programma zelf. Daarnaast zijn ze met elkaar een Crowd Funding campagne gestart om het resterende gedeelte van het benodigde budget op te halen.

Het OC070 event leek Carola een uitgelezen kans om ondernemers te ontmoeten en ze wellicht te enthousiasmeren om het programma te sponsoren. Een groot plezier om namens OC070 Carola even het podium te bieden om haar verhaal te vertellen.

Doneren kan tot en met 4 mei 2018 via deze link: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/s4cdenhaagvoorjaar2018/ 

Voor meer info hierbij ook de promo:

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.