de pitchers van de OC070 van 2 mei 2018

Kim, Eduard, Thera, Rachel, Harrie en Hanneke beklommen het podium om hun diensten en bedrijf te pitchen.

Kim van der Beek

Eduard Bekker
Eduard is redacteur, opmaker, webmaker, blogger, schrijver en… muzikant. Eduard demonstreerde dat door op te treden met zijn trekharmonica. Je kunt Eduard boeken voor optredens, inhuren om les te geven voor voor nog veel meer. Bekijk het op De Harmonicahoek.

Thera Rooth
Ons huidige eten heeft niet meer genoeg voedingswaarde, daardoor zijn we overeten en ondervoed met alle gezondheidsrisico’s van dien (en weet: het is niet jouw schuld!). Informeer naar de opties, dan gaan we samen werken aan jouw natuurlijke balans!

Rachel Klein
Mijn passie is vrouwen met kleur- stijl- en make- up advies laten stralen. Voor bijvoorbeeld een belangrijk sollicitatiegesprek, een belangrijke presentatie of de life changing date met een droomman of vrouw. Ik weet dat alle vrouwen kunnen stralen. Daarom help ik vrouwen om weer te stralen. www.rachelstyling.com

Harrie Lamers
Sta je op LinkedIn, maar doe je er eigenlijk niet genoeg mee? Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar hoe? Wat moet je dan delen? Hoe val je op? Harrie Lamers redt jouw LinkedIn profiel. Hij geeft jou 5 waardevolle tips, die je kan toepassen binnen 50 minuten en die 5 LEADS opleveren binnen 5 weken. Hoe? Neem contact op met hem via LinkedIn.

Hanneke Andringa
Gezocht: sportieve ondernemers. Op 2200 meter hoogte in Oostenrijk: 5 dagen in de ochtend prachtige wandelingen, in de middag werken aan je bedrijf. Voor je nieuwe plannen, je contentstrategie, nieuwe wegen ontdekken. Met een ondernemerscoach, LinkedIn specialist en bergsporter. Meer informatie hier.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.