de pitchers van de OC070 van 6 juni 2018

De pitchers van de OC070 van 6 juni 2018 (van links naar rechts):

  • Karen over haar interactieve Dynamische Webinars
  • Igor over het vergroten van digitale weerbaarheid
  • Raymond over  zijn The Chocolate Shop
  • Hanneke over de 5 daagse reis voor ondernemers naar Oostenrijk
  • Harrie over zijn masterclass over LinkedIn
  • Chris over zijn boek: Marketing zonder Personeel

Karen van Dalsem
Karen van Dalsem weet hoe ze online workshops persoonlijk en dichtbij moet maken. Samen met Kristin Dekkers organiseert zij interactieve Dynamische Webinars voor kleine groepen, voor leren en kennisdelen. Heb je een moeilijk bereikbare doelgroep en een belangrijke boodschap? Ga naar www.dekkersenblik.nl

Igor van Gemert
Igor van Gemert is de oprichter eigenaar van Resilientshield een bedrijf dat zich richt op het vergroten van digitale weerbaarheid. Middels e-learning en maatwerk modules krijgen bedrijven toegang tot een schat aan informatie en mondiaal netwerk. Daarnaast is hij ook digitale boer… Field Printer (in aanbouw) maar mocht je interesse hebben om te participeren connect!

Raymond Soerodikromo
Samen met zijn vrouw runt Raymond Soerodikromo The Chocolate Shop op de hoek van de Mient en de Limoenhof bij het sociaal en ecologisch woonproject de Groene Mient. The Chocolate Shop importeert, distribueert en verkoopt exclusieve bean-to- bar chocolade. Dit is duurzame chocolade waarvan de herkomst en productie van de cacao volledig transparant en traceerbaar is. De chocoladerepen zijn vaak biologisch, lactose-vrij, glutenvrij, kosher en soms veganistisch. Daarnaast organiseren zij workshops, tastings en food-pairings icm koffie, thee, bier of wijn. Via de webshop worden de chocoladepakketten ook duurzaam bezorgd met fietskoeriers in Den Haag en door heel Nederland.

Hanneke Andringa
Gezocht: sportieve ondernemers. Gezocht: sportieve ondernemers die nieuwe leads zoeken. Op 2200 meter hoogte in Oostenrijk: 5 dagen in de ochtend prachtige wandelingen, in de middag werken aan je bedrijf. Je daalt af met 7 nieuwe leads. Met een ondernemerscoach, LinkedIn specialist en bergsporter. Meer informatie hier.

Harrie Lamers
Harrie Lamers Red jouw LinkedIn profiel. Zo geeft hij dinsdagavond (20:00) 12 juni een masterclass ‘Haal meer uit LinkedIn’ Deze zal in samenwerking zijn met een netwerkevent en op een gave locatie : Cas Lamens te Berkel en Rodenrijs. Aanmelding via www.harrielamers.nl/events of stuur Harrie een bericht via LinkedIn.

Chris den Daas
Auteur Chris den Daas: “Mijn boek geeft concreet antwoord op vragen zoals: Hoe kan ik mijn talent het best tot uiting laten komen? Hoe kan ik mijn passie overbrengen? Hoe bereik ik mijn doelgroep met Social Media?” Het boek introduceert hiervoor 42 praktische marketingtools. Meer informatie en bestellen: hier.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.