OC070 woe 4 juli 2018: thema improvisatie

Hierbij nodigen we je uit voor het grootste, gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Programma:
• 9:00 deur open
• 9:30 half uurtje inspiratie thema: improvisatie (zie onder)
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 2 mei vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen, Meggie, Linda en Tom

Thema OC070 4 juli 2018: improvisatie
Als je het woord ‘improvisatie’ hoort, denk je misschien aan de Lama’s of aan de Grote Improvisatieshow. Maar improvisatie is meer, veel meer. Improvisatie is een kwaliteit waar elke ondernemer zijn voordeel mee kan doen. Volgens Daniel Pink (in To Sell is Human) is Improvisatie naast pitchen en persoonlijk/ betekenisvolle dienstverlening dé kwaliteit om te kunnen verkopen.

Improvisatie draait om een aantal principes (en deze principes gelden zowel in de TV spelletjes als in verkoopgesprekken en andere elementen van het ondernemen). In het kort komen ze hier op neer:

  1. hoor het aanbod en accepteer
  2. fouten maken mag/ durf te falen
  3. laat de ander schitteren

Tijdens de OC070 van 4 juli neemt improv trainer Berry van den Bos ons mee in de wereld van de improvisatie. Een ‘must’ voor elke ondernemer die zichzelf, zijn/ haar onderneming en zijn/haar dienstverlening op een hoger plan wil brengen.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.