de pitchers van de OC070 van 4 juli 2018

pitchers 2018 juli
De pitchers van de OC070 van 4 juli 2018 (van links naar rechts, van boven naar onderen):

  • Harrie Lamers over zijn weddenschap met betrekking tot LinkedIn
  • Charles Hogerheide, coach
  • Jan-Evert Zondag over een bijzondere luchtfotografie aanbieding
  • Jesca Zweijtzer, Allround communicatieadviseur
  • Alex van Zanten, financieel adviseur
  • Chris den Daas over zijn boek: Marketing zonder Personeel
  • Erwin Wils over zijn zoektocht naar een nieuwe pilot kandidaten coaching traject

Harrie Lamers
Harrie Lamers Red jouw LinkedIn profiel. Deze keer gaat hij een weddenschap aan met jullie. Hij garandeert dat hij tenminste 1 fout uit jouw profiel haalt, die gaat zorgen voor meer omzet. Daarna mag jij zeggen hoe waardevol dit was voor je en krijg je de factuur. Stuur Harrie een bericht via LinkedIn.

Charles Hogerheide
Charles Hogerheide helpt vanuit Hogerheide Coaching & Consultancy medewerkers, teams en organisaties hun effectiviteit en productiviteit te verhogen. Dat doet hij vanuit de overtuiging dat energie (de mentale kracht om te presteren) het fundament is onder duurzame prestaties van medewerkers en teams. Middels zijn individuele programma ‘EnergyBoost’ en teamprogramma ‘TeamBoost’ begeleidt hij medewerkers en teams van onderpresteren naar topprestaties, waarbij de werksfeer verbeterd, de betrokkenheid toeneemt en het rendement van de organisatie drastisch verbetert! Schrijf je in voor zijn proeverij ‘Team naar Topprestaties’ op 18 september in Utrecht.

Jan-Evert Zondag
Jan-Evert Zondag (Ardito Fotografie) is fotograaf met een bijzonder specialisme: luchtfotografie. Deze zomer voert Jan-Evert de tweehonderdste fotovlucht uit. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit kan iedereen in Ardito’s netwerk kan deze zomer voor slechts 200 Euro exBTW luchtfoto’s laten maken van maar liefst 3 locaties in Nederland en Vlaanderen. Voor wie van jouw relaties is dit nieuws interessant? Informatie, actievoorwaarden en online aanmelden: http://www.beeldvanboven.nl/200e

Chris den Daas
Auteur en life&businesscoach Chris den Daas: “Mijn boek heet “Marketing zonder personeel”, de titel spreekt voor zich. Speel je wel eens met vragen als: Hoe kan ik mijn talent het best tot uiting laten komen? Hoe kan ik mijn passie overbrengen? Hoe bereik ik mijn doelgroep met Social Media?” dan is dit boek voor jou. Het boek introduceert 48 praktische marketingtools. Je kunt meer over het boek lezen of het bestellen op de volgende link: hier. Als je interesse hebt over mijn verdere visie op het nieuwe marketen voor zelfstandigen, dan kun je het interview lezen op https://magazine.seats2meet.com/marketing-zonder-personeel-how-to-market-yourself/

Erwin Wils
Ben jij zelfstandig ondernemer en wil jij groeien als persoon en bedrijf? Ik ben Erwin Wils van PowerMindcoach en zoek voor een nieuwe pilot kandidaten die voor een sterk gereduceerd tarief een half jaar gecoacht willen worden naar het volgende niveau van hun onderneming. Er is nog een beperkt aantal plekken vrij, dus reageer snel voor een gratis intakegesprek.

Overige
Bekijk eventueel het Linkedin profiel van de overige pitchers: Jesca Zweijtzer (Allround communicatieadviseur) en Alex van Zanten (financieel adviseur).

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.