de pitchers van de OC070 van 1 augustus 2018


De pitchers van de OC070 van 1 augstus 2018 (van links naar rechts, van boven naar onderen):

 • Franck Fielemon
 • Ferdy Karto
 • Frans Bak
 • Dirkjan Hupkes
 • Rick Lugthart
 • Fatima Akchar
 • Hugues Chalopin
 • Chris den Daas en Eelco Baak

 

Frank Fielemon
Als omzetcoach help ik ondernemers om hun omzetdoelstellingen te halen door ze te helpen meer rendement uit hun eigen marketing – en verkoopinspanningen te halen. Dat betekent voor de ondernemer meer rust en minder stress rondom het verkoopproces, meer tijd om te ondernemen en meer geld om te investeren.
We maken veel gebruik van sociaal verkopen technieken. Bekijk waarom dit de meest effectieve verkoopmethodiek is voor ondernemers in deze gratis 20 minuten durende video www.omzetcoach.nl/specialoffer.

Ferdy Karto
In de middag van 15 september kun je terecht in de theaterzaal van Het Koorenhuis voor HUNCH – als je behoefte hebt aan inspirerende input voor je werk of je onderneming. Grondleggers, creatievelingen en artiesten vertellen echte verhalen over creëren. Er is een divers programma vol sprekers, presentaties, verhalen en muziek. Jouw ideeën tastbaar maken? Gelijkgestemden ontmoeten? Nieuwe inzichten verkrijgen? Verbinding vinden? ‘Get inspired, get your #hunch’ – meer informatie op bringtherapture.nl/hunch/

Frans Bak
Mijn naam is Frans Bak en ik verdien mijn brood met coaching, ik ben autisme coach. Daarnaast schrijf en spreek ik gráág over mijn eigenzinnige kijk op de emancipatie van autisme. En dat slaat aan! En dus heb ik een Stichting opgericht (Stg. IkBenAutist) en zoek ik nu hulp in de vorm van sponsors, vrijwilligers en meer om de projecten vanuit deze stichting verder vorm te geven. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met me op! www.IkBenAutist.nl

Dirkjan Hupkes
Zie jij jezelf als vertegenwoordiger van jouw bedrijf over een catwalk lopen, terwijl 2 presentatrices jouw pitch vertellen? Doe dan mee aan de Bedrijfsmodeshow van Wijntje aan het Pleintje. Dit unieke evenement vindt plaats op 5 oktober 2018 in het Archeon in Alphen aan den Rijn. Op de website van Wijntje aan het pleintje vind je meer informatie.

Rick Lugthart
Spil Intermediair voert op verschillende snijvlakken interim opdrachten uit, zowel in de profit als non-profit sector, denk hierbij aan: Business Development, Accountmanager, Projectleider, Jobhunter of Recruiter. Bemiddelen wij zowel professionals als mensen die weer willen re-integreren naar een nieuwe baan/uitdaging. En daarnaast kunnen wij voor u Operational Audits en Social Impact Metingen verzorgen. Meer info is te vinden op: www.spil-intermediair.nl.

Fatima Akchar
Het Rolmodellen Bureau is een groeiende sprekers- en kennisbureau die de beweging naar de toekomst versterkt. Het Rolmodellen Bureau doet dit door een op te treden als platform en sprekers- en kennisbureau van mensen die wij rolmodellen noemen. Rolmodellen zijn lichtende voorbeelden die inspireren en uitnodigen mee te bewegen naar een betere en mooiere wereld. Het Rolmodellen Bureau biedt dit in verschillende diensten te faciliteren; themapakketten op maat, een voucher voor en vast aantal boekingen en losse boekingen. Op de website kunt u ons palet aan sprekers en thema’s bekijken. Wilt u gebruik maken van onze diensten, bent u zelf rolmodel en/of wilt u iemand/iets aandragen als tip, neem dan gerust contact met ons via ons contactpagina. www.rolmodellenbureau.nl

Hugues Chalopin
Meer informatie op:  www.greenerfourrage.com/….-gentleman-farmer-a-idee-de-genie/

Chris den Daas en Eelco Baak
Ik help mensen het glazen plafond van persoonlijke en professionele groei te doorbreken door onder andere deze vragen te beantwoorden: Wie ben ik, waar ben ik goed in, waar ligt mijn passie, wat is mijn ervaring? Dit zijn ook de vragen die je helder moet hebben voor succesvolle marketing als ZZP’er. Daarom donderdag 9 augustus een workshop door Joy Bindraban en mij, met medewerking van de auteur van het boek (Marketing zonder personeel) Chris den Daas waar we hier dieper op in gaan. Aanmelden voor workshop 09-augustus: www.facebook.com/events/2098069660514442/

 

Samenvatting presentatie van Erwin Wils

Als je wilt netwerken, doe dat dan met de juiste intentie. Ga niet om opdrachten te scoren, want niemand gaat er heen om geld uit te geven. Ga erheen om relaties te bouwen. De volgende tips helpen daarbij:

 • Laat je vooroordelen achter je (dus niet “hij is arrogant”, maar “hij lijkt arrogant”.)
 • Geef eens een oprecht, positief compliment en ervaar wat het met jullie energieniveau doet!
 • Oefen de “Yes, Let’s”game. Verplaats je in de wereld van je gesprekspartner en luister aandachtig.

Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact met Erwin op. Via LinkedIn of meeterwinwils.com

 

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.