MKB Groei Event Den Haag 2018

MKB Groei Event Den Haag 2018
Het MKB Groei Event Den Haag is een evenement voor Haagse ondernemers die inspiratie willen op doen en die willen groeien met hun onderneming. Het zal een interactief en inspirerend evenement worden met voldoende gelegenheid voor de bezoekers om te netwerken. Het evenement zal plaats vinden op dinsdag 4 september in de Fokker Terminal in Den Haag. OC070 is betrokken geweest bij de voorbereidingen van dit event en vanuit ons netwerk zullen een aantal OC070 ondernemers presentaties gaan geven.

Datum: 4 september
Tijd: 16:00 uur – 20:30 uur
Locatie: Fokker Terminal
Adres: Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Twitter hashtag: #MKBGroei2018

Elles de BruinElles de Bruin presenteert het evenement en zij is bekend van radio en televisie (waaronder bij Omroep West, anchor van het nieuwsprogramma & omroep MAX, programma Meldpunt! en de serie Recht van Spreken). De keynote spreker is Mireille Geijsen en zij zal meer vertellen over circulair produceren. Diverse Haagse ondernemers en businessclubs (waaronder ook OC070) presenteren zich op de netwerkmarkt en er zijn diverse workshops. Natuurlijk is er ook een netwerkborrel en daar kunnen we netwerken en mogelijke nieuwe contacten te leggen.

MKB Groei Evenement Den Haag 2018

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.