OC070 woe 5 september 2018: thema VR en AR

september

Hierbij nodigen we je uit voor het grootste, gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Programma:
• 9:00 deur open
• 9:30 half uurtje inspiratie thema: ervaar VR en AR (zie onder)
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 5 september vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen en Meggie

Thema OC070 5 september 2018: ervaar zelf AR en VR
Het thema van de OC070 van 5 september heeft te maken met VR en AR. Duncan Smit van DUTCHVR neemt je mee in de wereld van Virtual Reality en Augmented Reality. Laat je inspireren door zijn cutting-edge oplossingen en high-end interactieve applicaties en de toepassingen ervan. En je kunt zelf live ervaren hoe AR en VR werkt omdat Duncan zijn apparatuur heeft meegenomen. Het zou zomaar kunnen dat je na afloop van het evenement toepassingen ziet voor jouw marktgebied. Daarnaast levert het natuurlijk leuke gesprekken op met mede-ondernemers.

Aanmelden kan via onze meetup pagina.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.