de pitchers van de OC070 van 5 september 2018


De pitchers van de OC070 van 5 september 2018 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Martha Visser – Big V Store
  • Hugo Skoppek – Slowtalk
  • Philip van den Beemt – Philip’s Financieel Advies
  • Raymond Soerodikromo – the Chocolate Shop
  • Sam Pitzalis – Keep Alive Tours
  • Bianca de Jonge en Sylvia Zitter – Wijntje aan het Pleintje
  • Esther Terheijden – Isolatiespecialist
  • Ferdy Karto – Bring the Rapture

 

 

Hugo Skoppek
Ben je op zoek bent naar een nieuw model van leiderschap en innovatie? Dan nodig ik je uit om een unieke leiderschap salon bij te wonen: “Living and Working from Source”. Ik organiseer deze event samen met Joseph Jaworski en Susan Taylor. Joseph is een van der grondleggers van Theorie U en veelgeprezen auteur van de boeken Synchroniciteit, Presence (zamen met Peter M. Senge, C. Otto Scharmer, and Betty Sue Flowers) en Oorsprong. In deze unique salon gaan wij gezamelijk onderzoeken, hoe wij van deze oorsprong bewuster gebruik kunnen maken als bron van kracht en inzicht in onz particuliere en professioneele leven. Daarbij gebruiken wij dialoog als instrument voor leiderschap en verandering.
http://slowtalk.net/leadership-salon

 

Ferdy Karto
Als ondernemer of creatieveling heb je een ingeving: je wilt je bedrijf veranderen, een kunstwerk maken, een nieuwe richting inslaan of met een goed idee aan de slag. Wat nu? Soms helpt het om anderen te horen spreken over hun ervaringen. Doe inspiratie op en kom tot nieuwe perspectieven tijdens hashtag #Hunch, een inspiratie-evenement door gepassioneerde ondernemers. 15 september 2018 in Het Koorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag. Info & tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-get-inspired-get-your-hunch-48422542127

 

Esther Terheijden
www.Isolatiespecialist.com uit Den Haag. Wij verduurzamen woningen. Wij installeren vloerisolatie, dakisolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Wij gebruiken Tonzon thermoskussens of Isobooster. Beide producten reflecteren de warmte direct terug in de woning.Wij zijn op zoek naar particulieren, bedrijven, kantoren, scholen, verzorgingshuizen, VVE’s en kerken die ook willen verduurzamen en komen graag in contact met uw netwerk. Indien u ons helpt, krijgt u van ons een heerlijke fles brut cadeau!

 

Sam (Samuele) Pitzalis
Geef jezelf een grotere kans op meer gezonde, gelukkige levensjaren. Laat je op Blue Zone Sardinië inspireren: avontuur, retreat, VIP.  Oké, meewandelend in Den Haag kan ook. Denk aan hoe gelukkig Godfather 1 dood ging: spelend met zijn kleinkind. Yes, you can.

 

Bianca de Jonge en Sylvia Zitter
Zie jij jezelf als vertegenwoordiger van jouw bedrijf over een catwalk lopen, terwijl 2 presentatrices jouw pitch vertellen? Doe dan mee aan de Bedrijfsmodeshow van Wijntje aan het Pleintje. Dit unieke evenement vindt plaats op 5 oktober 2018 in het Archeon in Alphen aan den Rijn. En zoals gezegd, met de OCO070 code wordt een stapelkorting van 1% per deelnemer toegepast! Op de website van Wijntje aan het pleintje vind je meer informatie.

Martha Visser
Website: Big V Store

Philip van den Beemt
Website: Philip’s Financieel Advies

Raymond Soerodikromo
Website: the Chocolate Shop

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.