OC070 woensdag 3 oktober 2018

Hierbij nodigen we je uit voor het grootste, gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Programma:
• 9:00 deur open
• 9:30 half uurtje inspiratie thema: Ondernemen: van passie naar inspiratie (zie onder)
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 2 mei vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen, Meggie en Linda

Thema OC070 3 oktober 2018: Ondernemen: van passie naar inspiratie
Tijdens de OC070 van 3 oktober gaat met Milo ons in beweging zetten via inspiratie. Als ondernemer heb je er veelal voor gekozen om vorm te geven aan je passie door een eigen bedrijf te beginnen. De passie is wat je drijft en hebben vaak de verwachting dat we hierdoor mensen of klanten aantrekken of zelfs binden. Uiteindelijk blijkt het binden en in beweging zetten van mensen moeilijker dan we denken. Een van de mooiste manieren om mensen te binden en in beweging zetten is door hen te inspireren. In deze korte inspiratiesessie met Milo word je bewust van de kracht van passie en inspiratie.

Milo’s passie is het inspireren van mensen in processen. Hij is al geruime tijd actief als onder andere inspirator en trainer.
Aanmelden voor deze Open Coffee kan via onze meetup pagina.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.