de pitchers van de OC070 van 3 oktober 2018


De pitchers van de OC070 van 3 oktober 2018 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Raymond Soerodikromo, The Chocolate Shop
  • Robert Pelgrim, Discover in Dutch
  • Bas Fontein, Meer Impact marketing & communicatie
  • Ton Kool, Qrite
  • Sam Pitzalis, Keep Alive Tours
  • Chris den Daas, ZP marketing

 


Raymond Soerodikromo
The Chocolate Shop met misschien wel de beste en de lekkerste bean-to-bar chocolade die er bestaat. Chocolade gemaakt met de “De magische cacaoboon”. En ook allemaal in fantastische verpakkingen die onze ogen strelen. We vonden dat meer mensen daar van moesten genieten. Website: the Chocolate Shop

 

Robert Pelgrim
Robert Pelgrim, Discover in DutchAls ondernemer of creatieveling heb je een ingeving: je wilt je bedrijf veranderen, een kunstwerk maken, een nieuwe richting inslaan of met een goed idee aan de slag. Wat nu? Soms helpt het om anderen te horen spreken over hun ervaringen. Doe inspiratie op en kom tot nieuwe perspectieven tijdens hashtag #Hunch, een inspiratie-evenement door gepassioneerde ondernemers. 15 september 2018 in Het Koorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag. Info & tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-get-inspired-get-your-hunch-48422542127

 

Bas Fontein
Mijn naam is Bas Fontein van Meer Impact marketing & communicatie. Ik heb ruim 25 jaar ervaring, opgedaan bij bedrijven als McDonald’s, Gillette, PostNL, SNS Bank en Aegon. Sinds 3 jaar zet ik deze kennis en ervaring in voor mijn eigen bureau. Wij helpen ondernemers met marketing & communicatie zaken in de breedste zin. Grofweg zijn deze onder te verdelen in 2 peilers:
1. Advies, zoals het opstellen van een marketingplan of beantwoorden van specifieke vragen
2. Het verzorgen van alle benodigde marketingzaken, zoals logo’s / huisstijlen, websites, acties, fotografie, folders, tekstschrijven, Google advertenties, social media etc.   

Interesse? neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Bas@meerimpact.nl of  0652330054.

Ton Kool
Qrite helpt je om feedback te verzamelen voor al je producten. Onze technologie voegt automatisch een unieke QR-code toe aan jouw zendingen of producten. Deze code stuurt vervolgens jouw klant naar een gepersonaliseerd feedbackformulier zodat eenvoudig een mening kan worden gegeven door de klant. Meer informatie op qrite.nl

 

Sam (Samuele) Pitzalis
Vanuit jouw bedrijf bijdragen aan een business-retraite op Sardinië!? Geef ook korte sessies/workshops en je kunt met nogal wat korting mee. De retraite gaat over ‘je levensmissie/passie toepassen zakelijk en persoonlijk’. Is jouw expertise daar in te passen, of zal ik daarover meedenken? Bel vandaag 06-11 33 45 11 of mail info@keepalivetours.com.  Sam (Samuele) Pitzalis, ook te vinden op LinkedIn

 

Chris den Daas
Auteur + life & businesscoach Chris den Daas heeft een boek geschreven met de naam “Marketing zonder personeel”. Speel je wel eens met vragen als: Hoe kan ik mijn talent het best tot uiting laten komen? Hoe kan ik mijn passie overbrengen? Hoe bereik ik mijn doelgroep met Social Media?” dan is dit boek voor jou. Je kunt meer over het boek lezen of het bestellen op de volgende link: quist.nl/103-marketing-zonder-personeel. Ik ben op dit moment ook bezig met een nieuw boek.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.