OC070 woensdag 7 november 2018

Hierbij nodigen we je uit voor het grootste, gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers. (Aan- of afmelden)

Programma:
• 9:00 deur open
• 9:30 half uurtje inspiratie thema: Vrijheid van een ondernemer (zie onder)
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 7 november vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen, Meggie en Linda

Thema OC070 op 7 november 2018: Vrijheid van een ondernemer
Lifecoach Machella Boot gaat voor een interactieve sessie zorgen die je uitdaagt om het anders te doen. Hoe vaak sta jij stil bij jouw leven als ondernemer? De keuzes die je kunt maken, het leven dat je leidt, de dingen die je doet? Als ondernemer heb je meer vrijheid om je leven in te richten dan ieder ander. Hoe benut je die vrijheid optimaal? Dat soort vragen en nog veel meer, daar gaat het over op 7 november. Jij gaat geïnspireerd en met nieuwe inzichten weer naar huis!

Aanmelden voor deze Open Coffee kan via onze meetup pagina.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.