de pitchers van de OC070 van 7 november 2018


De pitchers van de OC070 van 7 november 2018 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Esther Terheijden – Isolatiespecialist
  • Edwin Lansbergen – Slimme software .online
  • Piet Boere – Pica Carcleaning
  • Karen van ’t Sant – Levenseindecoach
  • Suez Recycling and Recovery Netherlands
  • Sam Pitzalis – Keep Alive Tours
  • Geesje Bluijssen – Bluijssen Verbind
  • Wilbert de Greef – Chocoladeatelier Le Chat

 

Esther Terheijden
Indien u ons helpt dan krijgt u van ons een heerlijke fles brut cadeau! Wij zijn www.Isolatiespecialist.com uit Den Haag en op zoek naar kantoren, scholen, particulieren, bedrijven, verzorgingshuizen, kerken en VVE’s die willen verduurzamen en wij komen graag in contact met uw netwerk. De Isolatiespecialist verduurzaamt woningen, installeert vloerisolatie / dakisolatie / zonnepanelen en warmtepompen. Wij gebruiken Tonzon thermoskussens of Isobooster. Beide producten reflecteren de warmte direct terug in de woning.

 

Edwin Lansbergen
Ik scan software systemen van ondernemers die vastlopen bij de groei het bedrijf. Ik laat zien wat sneller en slimmer kan. Na de scan ontvangt de ondernemer een plan van aanpak waarmee zelfstandig of met hulp van specialisten grote stappen gemaakt kunnen worden om het bedrijf verder te laten groeien. Zelf aan de slag? Bekijk de tips op: https://slimmesoftware.online/tips/

 

Piet Boere
Pica Carcleaning & Detailing is een no-nonsense “poetsbedrijf” waarin de auto centraal staat waar u als klant mee door het dagelijks leven vertoeft, of dit nu uit plezier, “rijdend kantoor” of de daily drive voor o.a. woon-werkverkeer.
In een schone nette detailstudio wordt met grootste zorg, alsof het mijn eigen auto betreft, je auto behandeld met producten, passie, en vakmanschap die resultaat neerzetten. De auto weer netjes tot als nieuw! De kracht in deze is tevens een onderhoudsplan die je auto op langer termijn een meerwaarde biedt. Of het nu een basis poetsbeurt betreft of tot de meest uitgebreide detailing. Wel zo prettig en vertrouwd.

 

Karen van ’t Sant
Heeft u problemen met ouderdom, ziekte of sterven? Levenseindecoaching begeleidt van Acceptatie tot Zielenrust. Ik geef psychosociale begeleiding in de laatste levensjaren, voor de zieke zelf en ook voor de naasten. Dat brengt rust, minder angst en mildere rouw. U rondt uw leven zo goed mogelijk af, want sterven kan maar een keer. Kent u iemand die mijn begeleiding nodig kan hebben? Kijk op de website van Levenseindecoach Karen voor meer informatie. Kent u iemand die in de zorg werkt met mijn doelgroep? Dan ben ik u heel dankbaar als u ons in contact brengt met elkaar.

 

SUEZ
Meer informatie: SUEZ Recycling and Recovery Netherlands

 

Sam (Samuele) Pitzalis
Sam Pitzalis van Keep Alive Tours initieert en verzorgt betekenisvolle avonturen en retreats op Sardinië. Hij is net terug van een retreat rondom het ‘Gezond 100’-Blue Zone-element JE WHY & JE PURPOSE IN LEVEN WERK. Deelnemer 1 ‘gingen de ogen open en raadt het ondernemers aan.’ Deelnemer 2: ‘kracht en geluk in een liefdevolle setting’. Hier vind je aanstaande retreats.

 

Geesje Bluijssen
Geesje Bluijssen verbindt mensen met elkaar in de rol van relatiecoach en via het allerleukste eindejaarsspel, In- en Uitzichtspel. Een mooi vormgegeven set kaarten die aanzet tot verbindende gesprekken over afgelopen jaar en je wensen voor het komend jaar. Een kerstcadeau zeer geschikt voor vrienden, familie en zakelijke relaties.
Meer informatie via www.inenuitzichtspel.nl.

 

Wilbert de Greef
Ik ben Wilbert de Greef, chocolatier in Alphen aan den Rijn. Ik maak eetbare visitekaartjes en logobonbons. Ook tegeltjes van witte en roze chocolade met teksten, zoals “Wees zuinig op de aarde, het is de enige planeet met chocolade”, of ” De wereld zou beter af zijn als muggen vet in plaats van bloed zouden zuigen”. Meer informatie via website Chocolade atelier Le Chat.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.