de pitchers van de OC070 van 9 januari 2019


De pitchers van de OC070 van 9 januari 2019 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Ellen Heijmans – Doppio-L
  • Martha Pelkman – Tekstbureau DrsPee
  • Batya van Brakel – Meditatieve Kleurkunst
  • Jan Boon – De Acquisitiecoach
  • Han Buwalda
  • Ruud Hanou – Ruudhanou.com
  • Paulien Derwort – Paulienderwort.nl
  • Jeroen ‘s-Gravendijk – The New Media Factory

 

Ellen Heijmans/
Doppio-L heeft een goed en eenvoudig CRM-systeem ontwikkelt: Quadro. Hiermee wordt u herinnert aan afspraken en taken en heeft u inzicht in het dossier van uw klant. Offertes, facturen, documenten of contactmomenten, u vindt ze allemaal snel terug. En mocht u onverhoopt toch iets missen, Quadro is prima aan uw wensen aan te passen.
Meer informatie via www.quadro-crm.nl.

Batya van Brakel
Batya van Brakel brengt kleur in je leven. Sinds 15 jaar creëert en exposeert zij Kleurkunstschilderijen en leeft zij van haar werk. Na een grote expositie (maart-juni 2018) bij Ernst & Young (35 schilderijen waarvan 25 nieuw gemaakt!) waarbij ze zich liet inspireren door het gebouw en het bedrijf, is het nu tijd voor een grote expositie bij de SER oftewel de Sociaal Economische Raad aan de Bezuidenhoutseweg 60. Loopafstand van het station en parkeergelegenheid op eigen terrein De feestelijke opening zal zijn op donderdag 7 februari van 16-17 uur. Zin in een feestje met rondleiding en verhalen over de schilderijen met betekenis dan is this the place toe be! Meer informatie via website kleurkunst.nl.

Jan Boon
Ik ben Jan Boon, de acquisitiecoach. Mijn klanten zijn coaches / therapeuten, creatieven en consultants. Ze zijn goed in hun vak en willen graag meer klanten. Ik help ze graag op weg zodat ze gaan verdienen wat ze waard zijn.
Op 22 januari geef ik een gratis masterclass Authentieke Acquisitie.
Meer info en aanmelden: https://www.facebook.com/events/522132201607191/  Toekomstige optredens en masterclass vind je op: www.deacquisitiecoach.nl

Ruud Hanou
Goede voornemens? Val dit jaar extra op met een animatie op je website, op social media of aan het begin van je presentatie. Laat mij bijvoorbeeld een ‘businesssprookje’ voor je maken. De uitvergroting zorgt ervoor dat de boodschap helder overkomt, voortdurende verrassing zorgt ervoor dat men blijft kijken, het vleugje humor zorgt ervoor dat je filmpje gedeeld wordt.

Paulien Derwort
In sprookjes is het vaak de jonge vrouw die gered wordt door een knappe prins die haar leven eindelijk betekenis geeft…. en ze leefden nog lang en gelukkig 🙂 Anno 2019 hebben we wat mij betreft nieuwe rolmodellen nodig – en dus ook nieuwe sprookjes. Sprookjes waarin dappere meisjes de hoofdrol spelen en hun eigen avonturen beleven. We starten online: met korte sprookjes met een illustratie en een podcast. Ik ben op zoek naar enthousiaste makers om mee te denken of mee te doen. Ik heb er zin in!!
Meer informatie: Sprookjes voor stoere meisjes

Jeroen ‘s-Gravendijk
https://socialmediavoor99euro.nl/ per maand is een social media abonnement voor de zzp’er en MKB. Er worden 2 a 3 posts per week geplaatst op 2 van jouw social media kanalen. Je mag elke maand opzeggen. Je kan de ingeplande posts – 99% maken wijzelf op basis van je website – vooraf zien en eind van de maand krijg je een rapportage. Dus… Haal meer uit je bedrijf met dit leuke social media abonnement voor 99 euro per maand.

Presentatie januari 2019

Alexandra Blackman
Alexandra Blackman

Alexandra Blackman
De presentatie / workshop van 9 januari was in handen van Alexandra Blackman. Bij deze nogmaals bedankt voor jouw leerzame interactieve workshop.

Artikel geschreven door Arne de Vos.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.