de pitchers van de OC070 van 6 februari 2019

De pitchers van de OC070 van 6 februari 2019 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • KlantGenerator – Bastiaan de Koning
  • Keijzer en Fotografie – Christianne Keijzer
  • iTEM Consultancy – Chris den Daas
  • Eelco Baak Life Coaching – Eelco Baak
  • Meditatieve Kleurkunst – Batya van Brakel
  • Personal Touch Travel – Jennifer Vigelandzoon

Bastiaan de Koning/ Bastiaan de Koning van KlantGenerator begeleidt zelfstandige professionals met hun online marketing en online zichtbaarheid. Veel ondernemers willen wel gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van internet, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen. In de introductieworkshop Online Marketing Kickstart van slechts € 47 neemt Bastiaan je mee door deze jungle van online ondernemen. Hij laat je zien hoe je meer resultaat gaat halen uit sociale media in minder tijd. Check voor data en reacties van vorige deelnemers: klantgenerator.nl/kickstart/.

Christianne Keijzer/ Keijzer & Fotografie maakt een authentiek en krachtig portret van jou voor op je website of een mooie professionele profielfoto voor je social media! Naast de portretfotografie, maak ik foto’s voor projecten en doe ik aan experimentele fotografie. Zie verder www.keijzerenfotografie.nl. AANBIEDING: Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ben je vrouw en wil je een uniek portret, een professionele profielfoto of een uitgebreide fotoshoot? Meld je op 8 maart aan en je krijgt 50 % korting op de bestaande prijzen.

Chris den Daas Bouw in één maand jouw community op Social Media. Met een professioneel profiel of een pagina die helemaal past bij jouw personal brand. Volgens de modellen uit de bestseller voor zzp’ers “Marketing zonder personeel”. Voor maar €99,= (ex btw) krijg je binnen één maand het volgende: Een professionele profielfoto, Een passende profielbeschrijving, Deelname in bestaande on line communities die voor jouw business relevant zijn, Een contentstrategie + agenda, Een blog of vlogscript, 100+ nieuwe contacten. Wil je meer weten of je aanmelden, kijk dan op zp-marketing.nl/boostyourcommunity, of bel of app naar Chris den Daas (0613156467) of Christianne Keijzer (0655629872)

Eelco Baak Leiderschapscoach voor succesvolle ondernemers die een doorbraak willen naar meer groei op het gebied van financiën, voldoening, gezondheid, zingeving. Succes betekent voor veel ondernemers meer verantwoordelijkheden, meer telefoontjes/e-mails, meer mogelijkheden; kortom meer stress. Door mijn coaching krijg je inzicht in je talenten en de dingen waar je je echt op wilt focussen. En je ontdekt je beperkende overtuigingen, de negatieve patronen en jouw communicatie met anderen die jou nu weerhouden van verdere groei. Meer info: eelcobaaklifecoaching.com/nl/coaching/

Batya van Brakel Batya van Brakel brengt kleur in je leven. Sinds 15 jaar creëert en exposeert zij Kleurkunstschilderijen en leeft zij van haar werk. Meer informatie via website kleurkunst.nl.

 

Jennifer Vigelandzoon Mijn naam is Jennifer Vigelandzoon, ik stuur je met alle liefde weg. Weg van de sleur van alle dag, op naar avontuur en/of ontspanning. Dat is wat mijn klanten aan mij vragen. Wat ik doe, ik breng samen met jou je reiswensen in kaart en maak dan een reisvoorstel aan de hand van jouw wensen, op afspraak wanneer het jou uitkomt. Waarom mij je vakantie laten verzorgen, kan toch via internet! Tuurlijk, maar ik luister naar jouw wensen, ik bespaar je tijd en ik ben meestal goedkoper dan het internet! Ik kijk er naar uit om jouw vakantie te verzorgen. www.jenniferstravels.nl

Presentatie

Gaby Wullink De presentatie / workshop van deze februari editie was in handen van Gaby Wullink van KATI Advies.  Ook via deze website willen wij Gaby bedanken voor deze leerzame en interactieve workshop.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.