de pitchers van de OC070 van 6 maart 2019

De pitchers van de OC070 van 6 maart 2019 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Keep Alive Tours – Sam Pitzalis
  • Joy Bindraban
  • Eelco Baak Life Coaching – Eelco Baak
  • KlantGenerator – Bastiaan de Koning
  • Veel meer klanten – Joost van den Boorn
  • natuurverfwebshop.nl – Pieternel Peltenburg

Sam (Samuele) PitzalisLevenservaren en werkervaren mensen zijn welkom op persoonsgerichte en werkgerichte workations op Sardinië. Je komt ervan terug met meer moed en vertrouwen om meer te doen waar je hart ligt. Als OC070-lid mag je met 200 euro korting mee op de eerstvolgende workation. Ook iemand die via jou meegaat. Life-changing kadootje!

Joy Bindraban – Presentatie Meester.
“Vreemden bestaan niet, alleen vrienden die je nog niet kent.”

Eelco Baak – Wat is een resultaat dat je de afgelopen tijd hebt geprobeerd te behalen, maar wat je steeds maar niet lukt? Als resultaat- en leiderschapscoach help ik jou jouw gewenste resultaten behalen en jou verantwoordelijkheid te laten nemen voor jouw leven. Op die manier sta je zelf weer aan het roer. Ik geloof in mijn dienst en bovendien ben ik pas tevreden als jij groeit. Daarom geef ik een niet-goed-geld-terug-garantie; ben je niet tevreden met je resultaat, krijg je je geld terug. https://eelcobaaklifecoaching.com/nl/coaching/

Bastiaan de Koning/ Bastiaan de Koning van KlantGenerator begeleidt zelfstandige professionals met hun online marketing en online zichtbaarheid. Veel ondernemers willen wel gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van internet, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen. In de introductieworkshop Online Marketing Kickstart van slechts € 47 neemt Bastiaan je mee door deze jungle van online ondernemen. Hij laat je zien hoe je meer resultaat gaat halen uit sociale media in minder tijd. Check voor data en reacties van vorige deelnemers: klantgenerator.nl/kickstart/.

Joost van den Boorn – Inspirerend spreker, trainer en marketingcoach. Download op mijn website het gratis e-book: “Hoe jij met minder moeite meer klanten krijgt!”. veelmeerklanten.nl

Pieternel Peltenburg – Mijn naam is Pieternel Peltenburg. Ik heb een handelsonderneming in natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke verven, voor je huis, je bedrijf, je boot, voor binnen en buiten. Deze verven zijn mooi, je draagt bij aan een gezond binnenklimaat, deze verven zijn beter voor het milieu en niet schadelijk voor je gezondheid als je er meer werkt. Ik importeer verf uit Zweden van Allbäck en Frankrijk van Tassili. Wil je er meer over weten, ik deel graag mijn kennis op dit gebied met jou. Mijn website is: www.natuurverfwebshop.nl

 

Presentatie

De workshop van OC070 Maart 2019 werd gegeven door de acquisitie coach Jan Boon. De bezoekers van OC070 werden getrakteerd op een zingende verkooptrainer en vele verkooptips. Ook online bedanken wij Jan voor zijn waardevolle training.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.