OC070 woensdag 3 april 2019

Op woensdag 3 april organiseren wij het grootste, gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers. (Aan- of afmelden)

Programma:
• 9:00 deur open
• 9:30 pitches van ondernemers en inspiratie workshop met het thema: De kracht van verandering zit in jezelf (zie onder)
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Toegang:
De toegang is gratis, de koffie/thee en andere drankjes die zijn voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina.

Datum:
We zien jullie graag op 3 april vanaf 9:00 uur.

Danielle de Jong-Roet

Thema OC070 op 3 april 2019: De kracht van verandering zit in jezelf

Danielle de Jong-Roet (van Enforce) zal tijdens dit netwerk evenement een interactieve workshop geven. Is het je opgevallen dat je problemen niet verdwijnen door er over te klagen? Wanneer je niet tevreden bent over je leven dan is het belangrijk dat je zelf de touwtjes in handen neemt. Jij bent namelijk de enige die echt een positieve draai kan geven aan jouw bestaan. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt over je leven dan heb je slechts twee eenvoudige keuzes;

  1. accepteer de situatie
  2. of doe iets om de situatie te veranderen

Danielle de Jong-Roet van Enforce is er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor wat echt belangrijk voor je is. En dat is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit gewoon in jezelf.

Krijg jij wel voor elkaar wat je wilt of ben je vooral gewoon heel druk en behaal je niet echt resultaat? Hoe fit, gezond en vitaal ben je echt?

Met high-end programma’s en events zet Enforce fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in om jou te helpen in control en in balans te zijn. Enforce helpt je om je leven en ook je business naar het volgende level te tillen. Maak kennis met Danielle en Enforce en kom in losse kleding!

Aanmelden voor deze Open Coffee kan via onze meetup pagina.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.