de pitchers van de OC070 van 3 april 2019

pitchers april 2019

De pitchers van de OC070 van 3 april 2019 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Anita Viergever – Top en Co
  • Joke Duif – Creative Facts
  • Edwin Lansbergen – Slimme Software Online
  • Anne Vokurka-Viruly – Scheer en Sanders advocaten
  • Erwin Wils – Powermind Coach
  • Chris den Daas – iTEM Consultancy
  • Sebastiaan Bugaj – Vochtstop
  • Han Buwalda – Life style care concept

Hieronder kun je de samenvatting lezen die de pitchers aan ons hebben doorgestuurd.

Anita ViergeverTop en Co, meer dan 55 jaar zijn we inmiddels actief in Den Haag en omstreken als accountants- en belastingadvieskantoor.

Joke Duif – Creative Facts wil graag ondersteunend, inspirerend en verdiepend zijn in het creatieve proces.

Edwin Lansbergen – Ik scan software systemen van ondernemers die vastlopen bij de groei het bedrijf. Ik laat zien wat sneller en slimmer kan. Na de scan ontvangt de ondernemer een plan van aanpak waarmee zelfstandig of met hulp van specialisten grote stappen gemaakt kunnen worden om het bedrijf verder te laten groeien. Zelf aan de slag? Bekijk de tips op: slimmesoftware.online/tips/

Anne Vokurka-Viruly Anne Vokurka-Viruly is advocaat bij ScheerSanders advocaten. Zij voert een civiele praktijk en staat daarin met name MKB-ondernemers bij. Anne is een betrokken advocaat met een sterke focus op de belangen van haar cliënt. Zij geniet ervan juridische vraagstukken tot de bodem uit te zoeken, en om deze naar begrijpelijke keuzes voor haar cliënten te vertalen. Laagdrempelig juridisch advies nodig? Neem dan vooral eens contact met haar op.

Erwin Wils – Wil jij je salesvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Lol hebben in het proces en onderhandelen als een spel zien? Investeer dan in jezelf en meld je aan voor de Advanced Sales Masterclass. Eerstvolgende tweedaagse 15-16 juni 2019. powermind.coach/advanced-sales-masterclass/

Chris den Daas – 30 minuten Business & Live Coaching Sessie GRATIS!!! Ga naar mijn website: business life coaching aanbieding/

Sebastiaan Bugaj – De specialist op het gebied in het uitvoeren van vochtwering projecten en vochtwering systemen.

Han Buwalda – Life style care concept delivers psyco social care.

 

Presentatie

De workshop van OC070 april 2019 werd gegeven door de Danielle de Jong-Roet. De bezoekers van OC070 mochten deze keer in beweging komen met een paar leuke en eenvoudige oefeningen. Na afloop kon je een personal training winnen.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.