de pitchers van de OC070 van 1 mei 2019

pitchers bij OC070 mei 2019

De pitchers van de OC070 van 1 mei 2019 (van links naar rechts):

  • Anita Viergever – Top en Co
  • Patricia Leenaarts – Praktijk Infinity / Personality Coach
  • Franck Fielemon – De Verkoopmaatschappij / Omzetcoach
  • Erwin Wils – Powermind Coach
  • Esther Terheijden – Isolatiespecialist

Hieronder kun je de samenvatting lezen die de pitchers aan ons hebben doorgestuurd.

Anita Viergever (Top en Co) – Als Belastingadviseur werk ik vanuit ons kantoor Top en Co in Den Haag. Ik adviseer ondernemers bij alle fiscale zaken. Dat varieert van het compleet verwerken van de boekhouding tot een enkele fiscale vraag. Onze website is www.topenco.nl .

Patricia Leenaarts (Praktijk Infinity / Personality Coach) – Mijn naam in Patricia Leenaarts, ik hou van actie en interactie. Ik begeleid jou als ondernemende 40 plusser als je vast zit in je bedrijf of privéleven.  door onbewuste patronen. Je merkt dat het niet lukt om je volgende stap door te zetten en te doen wat je heel graag wilt. Onbewuste patronen en overtuigingen weerhouden jou ervan om je volledige potentieel te leven. Ik daag jou uit om uit je comfortzone te komen en je dromen waar te maken. Wij gaan samen voor jouw volgende stap, zodat jij en je bedrijf weer gaan stralen. Maak een afspraak voor een Gratis Strategiegesprek en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn om je volgende stap te maken in je business en je privéleven.

Franck Fielemon (De Verkoopmaatschappij / Omzetcoach) – Omzetcoach.nl helpt ondernemers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen door samen met de ondernemer te werken aan het maximaliseren van het rendement uit jouw eigen marketing- en verkoopinspanningen. Dat leidt tot een constante stroom van leads en klanten, creëert voorspelbaarheid van de omzet en geeft jou rust rondom het verkoopproces zodat jij je kunt focussen op het ondernemen en het uitoefenen van je vak. Een van de leadbronnen die we samen met jou kunnen optimaliseren is LinkedIn, zie www.linkedinforbusiness.nl. Dat kan al vanaf 127,- ex btw.

Erwin Wils (Powermind Coach) – Wil jij je salesvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Lol hebben in het proces en onderhandelen als een spel zien? En nu eens geen focus op het hoe, maar op het waarom? Investeer dan in jezelf en meld je aan voor de Advanced Sales Masterclass. Eerstvolgende tweedaagse is 15-16 juni 2019. Neem contact op voor een korting van 50%. powermind.coach/advanced-sales-masterclass/

Esther Terheijden (Isolatiespecialist) – Wij zijn www.Isolatiespecialist.com uit Den Haag en op zoek naar kantoren, scholen, particulieren, bedrijven, verzorgingshuizen, kerken en VVE’s die willen verduurzamen en wij komen graag in contact met uw netwerk. De Isolatiespecialist verduurzaamt woningen, installeert vloerisolatie / dakisolatie / zonnepanelen en warmtepompen. Wij gebruiken Tonzon thermoskussens of Isobooster. Beide producten reflecteren de warmte direct terug in de woning.

 

Presentatie

Erwin de Boer en collegasDe OC070 workshop van mei 2019 had de titel “Geef het beste van jezelf weg”. Eén van de opdrachten was ook het weggeven van een dienst of waardevolle kennis. De sessie werd gegeven door speelzer.nl (door Erwin de Boer en collega’s). Na won een deelnemer een gratis workshop van Speelzer omdat deze persoon wist te raden wie de geheime spionnen van Speelzer waren.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.