de pitchers van de OC070 van 5 juni 2019

De pitchers van de OC070 van 5 juni 2019 (van links naar rechts, boven naar onderen):

  • Praktijk Ayla – Mariska Zandbergen
  • Slimme Software Online – Edwin Lansbergen
  • iTEM Consultancy – Chris den Daas
  • NLP42 – Wesley Post

De inspiratiesessie werd verzorgd door Pauline Schilder (Uitvlinderij).

Hieronder kun je de samenvatting lezen die de pitchers aan ons hebben doorgestuurd.

Mariska Zandbergen (Praktijk Ayla) – Ik ben Mariska Zandbergen van praktijk Ayla. Ik ben energetisch- natuurgeneeskundige en bewustzijn coach. Door oude ervaringen in het leven die je trauma’s hebben opgeleverd, ben je ongemerkt gaan leven in angsten, beperkingen en stress. Hierdoor is onbalans ontstaan in lichaam, geest en ziel. Ik help jou voorbij die angsten en beperkingen. Ik laat de stress verminderen of verdwijnen waardoor je vanuit jouw eigen krachtbron kunt leven en er vertrouwen en vrijheid ontstaat zowel op lichamelijke en geestelijke gebieden. Dus zeg jij “JA” tegen het leven en wil jij leven vanuit vertrouwen, vrijheid en ontspanning? Kijk dan op www.praktijk-ayla.nl of maak een afspraak voor ervaringsbehandeling 06-27 11 99 50.

Edwin Lansbergen (slimmesoftware.online) – De vakantieperiode komt eraan! Genieten van een ongestoorde vakantie? Of onderweg toch nog even werken aan je bedrijf? Maak voor je vertrek een keuze en bereid je goed voor. Gebruik hiervoor de vakantie checklist voor ondernemers. Het gaat je meer rust geven op je vakantie! slimmesoftware.online/tips/vakantie-checklist/

Chris den Daas – 3 Minuten Pitch is een unieke formule. Meer informatie op mijn website: 3 minuten pitch

Wesley Post (nlp42.nl) – Ik ben trainer in persoonlijke ontwikkeling en ik vind het mooi om jou nieuwe dingen over jezelf te laten ontdekken. Ik doe dat middels trainingen in persoonlijke groei, communicatie en samenwerking. Op 17 juni geef ik een training met als thema doelen stellen. Hierin ga je ontdekken wat jouw doel is en gaan we daarmee aan de slag zodat je er zeker van bent dat je dat doel ook gaat halen. Meer informatie daarover vind je op mijn website.

 

Presentatie

De OC070 workshop werd gegeven door Pauline Schilder (Uitvlinderij). Het was een soort speeddating programma waarbij je steeds met nieuwe mensen in contact kwam. Tijdens dit contact kreeg je een leuke en bijzondere opdracht van Pauline en die moest je dan uitvoeren. Voorbeelden van opdrachten waren: wat staat er bovenaan jouw bucketlist, wat zou je aan jezelf willen verbeteren, kijk in elkaars ogen en zeg niet, etc. Het was een leuke workshop en veel ondernemers hebben hierdoor met onbekende nieuwe mensen gesproken.

 

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.