Leer nog beter fotograferen tijdens OC070 op 3 juli 2019

Woensdag 3 juli hebben wij een toepasselijk onderwerp voor onze netwerk meeting bedacht: vakantiefoto’s. Tijdens de maanden juli en augustus vertrekken ook ondernemers massaal naar een leuke vakantiebestemming in eigen land of in het buitenland. Heerlijk genieten van de omgeving, vrienden, familie, gezin, eten en drinken, avontuur, etc. En natuurlijk maken wij zoveel mogelijk foto’s. Zou het niet fijn zijn wanneer je de best mogelijke foto’s maakt? Dat je dankzij enkele eenvoudige tips zeer bijzondere foto’s maakt? Dat je wordt overladen met complimenten wanneer je jouw pareltje op sociale media plaatst? Kom dan naar ons gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Programma:
• 9:00 deur open
• 9:30 +/- half uurtje inspiratie thema: leer fantastische (vakantie)foto’s maken
• 10:15 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Op 3 juli ontvangen wij 3 verschillende fotografen:

Erwin Konijnenburg van Foto Konijnenburg fotografeert al enige jaren op freelance basis in Zoetermeer. Als allround freelancer verzorgt hij regelmatig fotowerk in vakbladen, nieuwsbrieven en voor verschillende evenementen. Erwin helpt ons al vele maanden om tijdens onze OC070 evenementen mooie foto’s te maken.

Maarten Huisman is de “founding father” van Studio Nelson en is al 15 jaar professioneel achter de camera te vinden. Hij heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle fotograaf op het gebied van portret-, editorial-, commercieel en reclame fotografie. Hij is ooit begonnen met het fotograferen van sporters in de buitenlucht de die liefde heeft hij altijd behouden.

Esther van der Lecq is één van de fotografen van PhotoLaP. PhotoLaP Professional Photographers met de P van Passie, Precisie en Persoonlijkheid. De expertise van PhotoLap is portretfotografie (persoonlijke portretten en tevens bedrijfs-, familie- en kinderportretten).

logo photolap

Details Workshop

PhotoLaP Professional Photographers zijn buiten portretfotografie ook gespecialiseerd in het geven van diverse fotografie gerelateerde workshops. Tijdens de workshop van OC070 zal PhotoLaP tips en tricks geven om betere foto’s te nemen met de camera die je altijd bij je draagt… de smartphone. In de workshop zit een interactie ingebouwd met een wedstrijdelement, de winnaar kan een mooie korting op een fotoshoot of workshop bij PhotoLaP winnen.

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 3 juli vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen, Meggie en Linda

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.