Workshopgevers gezocht voor Open Coffee XXL

De ondernemersnetwerken OC070, Bewust Ondernemers Netwerk Nederland en Open Coffee Lansingerland organiseren op woensdag 8 januari 2020 een zeer bijzonder en leuk evenement voor ondernemers. Tijdens dit evenement zullen diverse mini-workshops van 20 minuten worden gegeven aan de bezoekers van het evenement. De locatie biedt ruimte aan meerdere tafels met aan iedere tafel plaats voor 6 tot 8 deelnemers. De bezoekers kiezen de gewenste workshop of inspirerende verhaal en nemen plaats aan de bijbehorende tafel. Dankzij de kleine setting is er veel ruimte voor interactie, vragen en onderling overleg. Indien mogelijk dan zouden wij graag 2 rondes laten plaats vinden met een kort pauze er tussen.

mini workshops
slechts een situatie voorbeeld, geen OC070 foto

Wij zoeken voor deze tafels experts die over hun vak willen vertellen of een workshop willen geven. Geschikte onderwerpen zijn divers, van marketing tot financiën, van creatief ondernemen tot stappen om meer omzet te bereiken. Die expert, dan kun jij zijn. Vind jij het leuk om over jouw passie te vertellen of een kleine interactieve workshop te geven? Meld je dan bij ons aan.

We zijn op dit moment nog een aantal zaken aan het inventariseren. We hebben nog niet alle informatie verzameld en weten daarom nog niet precies hoe de ochtend er uit gaat zien. Alvast aan jou de vraag:
⦁ Zou je tijdens ons evenement een kleine workshop willen geven aan een kleine groep collega-ondernemers?
⦁ Vind je het leuk je kennis gratis te delen?
⦁ Ben je beschikbaar op 8 januari 2020 tussen 9.00 uur en 11.00 uur?
⦁ Heb je al een idee over de insteek van je workshop en kun je die beschrijven? (in +/- 100 woorden)

Zo ja, meld je aan via onderstaand formulier. We proberen een divers programma samen te stellen, met qua onderwerpen aandacht voor de zachte en harde kant van het ondernemerschap, diversiteit in workshopleiders, etc. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

    close
    Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

    Over Arne de Vos

    Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.