Workshop Social Selling 6 november

Woensdag 6 november organiseren wij OC070 en jij bent natuurlijk van harte welkom op ons gratis evenement. In deze november editie gaan we natuurlijk netwerken met elkaar. Maar wij hebben ook een mooie actuele workshop met betrekking tot sociale media: Social Selling., gegeven door business coach en influencer Larissa Berrenchinae (hieronder meer informatie). Kennis opdoen over Social Selling en ook nieuwe ondernemers leren kennen? Kom dan naar ons gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Het programma is eenvoudig:
• 9:00 deur open
• 9:30 +/- workshop Social Selling door Larissa Berrenchinae
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Workshop:
Larissa Berrenchina is ondernemer in hart en nieren.  Samen met haar team helpt zij bedrijven en startups met hun business, marketing en sales. Ze runt nu 2,5 jaar haar eigen e-commercebedrijf en genereert sales op basis van ‘social selling’. Op instagram heeft ze inmiddels meer dan 100.000 volgers en is daarmee ook Influencer te noemen. Larissa: “Een bedrijf zonder klanten, is als een mens zonder zuurstof.”. Tijdens de workshop zal Larissa meer vertellen over hoe je met social media je omzet verhoogt. Krijg meer inzicht in contentmarketing en social media advertenties zodat je dit voor jouw eigen bedrijf kunt inzetten.

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina, aanmelden

We zien jullie graag op 6 november vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen, Meggie en Linda

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.