4 december Speed Netwerken

Het einde van 2019 is alweer in zicht. Is dit jaar voor jou ook zo hard gegaan? Graag zien wij jou Woensdag 4 december op ons gratis evenement. Voor deze december editie hebben wij het populaire ♦ Speed Netwerken ♦ op het programma staan. Dit houdt in dat jij tijdens een sessie van 3 tot 4 minuten in gesprek gaat met een andere ondernemer. Na deze sessie schuift een deel van de groep een stapje op en dan begin je een nieuw gesprek met weer een andere ondernemer. Op deze manier leer je in korte tijd (en op leuke wijze, daar zorgen wij voor) vele mede-ondernemers kennen.

Deze keer (in tegenstelling tot eerdere OC070 speed networking evenementen) geen ingewikkelde constructie met speelkaarten ♣ e.d. maar gewoon een eenvoudige en begrijpelijke werkwijze.

Arne de Vos is de presentator en hij zal de regels uitleggen. Kom langs en start het nieuwe jaar 2020 met een flink groter netwerk. Na afloop is er nog tijd om te netwerken en bijvoorbeeld een eerder speeddate gesprek in alle rust te vervolgen.

Wil je met de gehele groep iets delen dan kan dit via een elevator pitch. Je krijgt dan de microfoon om een korte presentatie te geven. Meld je bij de ingang indien je een pitch wilt geven. Doe je deze pitch in rijmvorm dan hebben wij voor jou een leuke prijs. ☺In september gaan we weer aan de slag. Maar is het dan niet heel fijn om nog even te ontspannen en vakantieverhalen met elkaar uit te wisselen? Nieuwe ondernemers te leren kennen en mogelijk iets voor elkaar te kunnen betekenen? Kom dan naar ons gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Nederland speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Het programma is eenvoudig:
• 9:00 deur open
• 9:30 +/- half uurtje speed netwerken om veel nieuwe mensen te leren kennen
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen/lunchen

Locatie:
BinkRooftop Bink36 – Binckhorstlaan 36
Den Haag

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina, aanmelden

We zien jullie graag op 4 december vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen en Meggie

 

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.