Open Coffee Extra extra Large

Begin 2020 met een knal en kom naar Open Coffee XXL!

Open Coffee XXL is een nieuw gratis ondernemersevenement voor ervaren en startende ZZP’ers en MKB’ers. Open Coffee Lansingerland, Bewust Ondernemersnetwerk Rotterdam en OC070 bundelen hun krachten om ondernemers uit die regio’s een knallende start van het nieuwe jaar te geven. Toegang is gratis, aanmelden verplicht.

Het programma:

Tijdens het evenement zijn er diverse waardevolle workshops te volgen, kun je speed netwerken en natuurlijk gewoon netwerken. Alles onder het genot van een lekkere kop koffie. Inspiratie, verbinding en kennis delen… dat is Open Coffee XXL.

Het programma is als volgt:

• 9:00 deur open (LET OP: andere locatie! zie onder)
• 9:40 workshop ronde 1 / speednetworking
• 10:00 pauze / netwerken / verder praten
• 10:20 workshop ronde 2 / speednetworking
• 10:40 netwerken
• 11:00 hapjes / afronding
• 12:00 aan het werk

Locatie:
Indian Business & Culture Centre
Volmerlaan 17
Rijswijk

Parkeren mogelijk op straat rondom het gebouw en in de parkeergarage Rijswijk (Van Gijnstraat 16, 2288 GB Rijswijk). Parkeren is gratis.

Prijzen:
Toegang: Gratis
Koffie/thee: Gratis
Parkeren: Gratis
Wel vragen wij een vrijwillige (contante) bijdrage voor het goede doel: Centre of Humanities in het IBCC. Er zal een collectebus beschikbaar zijn tijdens het evenement.

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina, aanmelden

We zien jullie graag op 8 januari 2020 vanaf 9:00 uur.
Team van Open Coffee XXL

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.