OC XXL verbindt meer dan 200 ondernemers

Op woensdag 8 januari organiseerde wij de 1e editie van Open Coffee XXL. De ondernemersnetwerken Open Coffee Lansingerland, Bewust Ondernemersnetwerk Rotterdam en OC070 (dé Open Coffee van Den Haag) bundelden hun krachten om ondernemers uit de metropoloregio Rotterdam + Den Haag met elkaar in contact te brengen. Ons doel: ondernemers bij elkaar brengen, inspireren en verbinden.

Meer dan 200 ondernemers bezochten dit nieuwe netwerkevenement en daarom spreken wij van een groot succes. Tijdens het evenement in Rijswijk waren er 16 verschillende workshops waarin de ondernemers hun kennis konden vergroten. Daarnaast konden mensen speednetwerken en “gewoon” netwerken met een lekkere kop koffie / thee was ook mogelijk.

Vanwege de enthousiaste reacties gaan wij serieus nadenken over een 2e editie van de Open Coffee XXL. Wanneer, in welke vorm en waar dat is nog onbekend. Maar natuurlijk zullen wij iedereen via de diverse sites en sociale media op de hoogte houden.

De reguliere netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Den Haag (de niet XXL versie) zijn altijd op de 1e woensdag van de maand van 9.00 – 11.00 uur. De eerst volgende meeting is 5 februari bij De Compagnie in Rijswijk. Aanmelden en meer informatie op Meetup.com.

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.