5 februari 2020 OC070 op een nieuwe locatie

Woensdag 5 februari zien wij jou weer graag op ons gratis evenement. Echter vindt onze netwerkmeeting plaats op een nieuwe locatie, De Compagnie in Rijswijk (randje Den Haag). Verder is het gewoon weer een OC070 netwerkevenement zoals je gewend bent, inspirerend / verbindend en gezellig. Maar omdat BINK Rooftop overgaat in The Harbour Club moesten wij op zoek naar een nieuwe plek. Dankzij De Compagnie hebben wij een fantastische nieuwe locatie waar wij onze meetings kunnen voortzetten! Met daarbij nog steeds gratis parkeren, gratis toegang en voldoende ruimte om onze gasten te ontvangen.

Kom naar ons gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Den Haag speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Het programma is eenvoudig:
• 9:00 deur open
• 9:30 workshop Erwin Wills
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen

Locatie:

Bedrijfsverzamelgebouw de Compagnie
Geestbrugkade 32,  Rijswijk
KaartRoutebeschrijving

Workshop

Erwin Wils zal een bijzondere workshop geven met de titel: “Haal meer uit jezelf dan je denkt dat erin zit“. Deze workshop gaf hij ook tijdens ons XXL evenement en de deelnemers waren zeer enthousiast. Zonder dat we het door hebben, beperken we ons in ons presteren. Dat is er met de paplepel ingegoten: “Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg, je moet je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken”, en nog meer van dat soort mooie uitspraken. Aangezien dat aangeleerd gedrag is, kunnen we dat ook veranderen. De eerste stap is bewustwording. Wil je weten èn ervaren hoe? Kom dan naar deze workshop.

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina, aanmelden

We zien jullie graag op 5 februari vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer, Karen en Meggie

Speciale dank aan Linda de Rooij van www.studiorooijaal.nl voor het maken van onze flyers & Erwin Konijnenburg voor het maken van de foto’s, zie:  www.foto-konijnenburg.nl

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.