4 maart 2020 nieuwe OC070

Woensdag 4 maart organiseren wij voor de tweede keer onze netwerkmeeting bij De Compagnie in Rijswijk (randje Den Haag). Ben jij er ook weer bij tijdens ons gratis evenement voor ondernemers uit Den Haag en omgeving? Natuurlijk staat de koffie / thee en fris weer klaar en is er naast pitches en een workshop voldoende ruimte om te netwerken met elkaar.

Kom naar ons gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Den Haag speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Het programma is eenvoudig:
• 9:00 deur open
• 9:30 Pitches en workshop Christianne Wilmink
• 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers
• 11:00 aan het werk of gewoon nog even blijven hangen

Locatie:

Bedrijfsverzamelgebouw de Compagnie
Geestbrugkade 32,  Rijswijk
KaartRoutebeschrijving
(locatie heeft een eigen parkeerplaats waarvan het hek zich bevindt op [adres invoeren route planner] : Frederiklaan 17, 2281 XL Rijswijk)

Workshop

De workshop zal deze bijeenkomst worden gegeven door Christianne Wilmink (Herzien Coaching & Advies). Acties waar je niet aan toekomt, een gesprek waar je steeds geen tijd voor vindt, keuzes die we telkens niet maken: ken je dat? Je vindt dat ’t tijd is om door te pakken maar ontdekt eind van de dag dat je druk bent geweest met andere zaken.
Christianne laat je zien hoe je onbewuste stuurt. Inzichten uit de neurowetenschap maken duidelijk hoe gevoelens en onwillekeurige gedachten ons doen en laten beïnvloeden. En ons graag op bekend terrein houden. Soms is dat prima; zijn onze routines heel bruikbaar en kunnen we vertrouwen op onze autopilot.
Maar ondernemen is ook nieuwe wegen vinden, onderscheiden, je eigenheid benutten. En dat vraagt bewustzijn. Bewust richting geven aan jezelf, nieuwe keuzes maken. Daar is je sensitiviteit bij nodig. Om waar te nemen wat er in je omgaat, je gevoel te leren begrijpen, en je ratio als faciliterende kracht in te zetten.
Christianne geeft je de 3 principes van bewust leiderschap; zodat je zicht krijgt op wat jou beweegt en vanuit eigen wijsheid kunt sturen.
Meer informatie over Herzien: www.herzien.nu of ga naar de Linkedin pagina van Christianne Wilmink.

 

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-pagina, aanmelden

We zien jullie graag op 4 maart vanaf 9:00 uur.
Onno, Arne, Jennifer en Meggie

Speciale dank aan Erwin Konijnenburg voor het maken van de foto’s, zie:  www.foto-konijnenburg.nl

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.