Verslag online OC070 meeting mei 2020

Voor ons online evenement van afgelopen woensdag 6 mei wederom veel positieve reacties gekregen. Om 09.00 uur begonnen wij (vanaf 8.45 uur was de virtuele deur al open) met een gestructureerde sessie. In Adobe Connect hadden wij diverse Poll vragen voorbereid. Daarna volgde 2 breakout sessies waarin de deelnemers met elkaar konden netwerken. Na afloop van de 2 sessies waren er nog een paar vragen die via de chat beantwoord konden worden. Om 10.00 uur sloten wij de online meeting af en werden de deelnemers doorverwezen naar een enquête die zij optioneel mochten invullen.

De resultaten van de polls en de tips van de aanwezige ondernemers hebben gebundeld in een document dat je hier kunt downloaden.

Nogmaals onze dank aan Karen van Dalsem voor verzorgen van de Adobe Connect Meeting (dekkersenblik.nl)

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.