5 augustus 2020 een nieuwe OC070 Live

OC070 augustus 2020

Woensdag 5 augustus organiseren wij voor de eerste keer sinds de Corona uitbraak een fysieke live netwerkmeeting! Natuurlijk houden wij ons bij dit evenement geheel aan de RIVM richtlijnen en staat jouw gezondheid en veiligheid voorop. Maar ondernemen is ook netwerken, ontmoeten, inspireren en daarom zijn wij blij dat een ontmoeting in levende lijve weer mogelijk is. Wij zijn 5 augustus te gast bij Beeld en Geluid in Den Haag en zij bieden voldoende ruimte zodat alle bezoekers 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Ben jij er bij tijdens ons gratis speed-networking evenement voor ondernemers uit Den Haag en omgeving? Natuurlijk staat de koffie / thee en fris weer klaar en gaan we op een veilige manier netwerken met elkaar.

Kom naar ons gratis, maandelijkse inspiratie- en netwerkevent van Den Haag speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers.

Het programma is eenvoudig:
• 9:00 deur open
• 9:10 Opening door Hylke Thiry (over Beeld & Geluid) en Pitches ondernemers
• 9:20 start speednetwerken
• 10:40 afronden (doorpraten kan, wel aan tafel op 1,5 meter)

Locatie:

Ons evenement mogen wij deze keer organiseren in het prachtige gebouw van Beeld en Geluid in Den Haag (voorheen het Communicatie Museum).
Adres: Zeestraat 82, Den Haag
Maps / KaartRoutebeschrijving / Parkeren / OV
Parkeer eenvoudig op Plein 1813 (betaald parkeren) of in de parkeergarage op de Mauritskade 4/Zeestraat (ParkKing). Eventueel zou je kunnen parkeren bij ParkBee Alexanderveld (Alexanderveld 5).

Speednetwerken

Wij gaan in augustus speednetwerken en dat doen we op vaste plaatsen en zittend aan een tafel. Alle zitplaatsen zijn zodanig opgesteld dat je 1,5 meter afstand kunt houden tot elkaar. Bij het wisselen van gesprekspartner hebben wij een vaste looproute uitgezet zodat mensen niet te dicht bij elkaar komen. Er zullen anti bacteriële middelen aanwezig zijn zodat materialen / meubels gedesinfecteerd kunnen worden. Kortom, veilig en Corona Proof Netwerken!

Korting toegang expositie

World Press photo 2020

Voor de deelnemers van het OC070 speednetworking evenement heeft Beeld & Geluid nog een leuk cadeau. Ontvang korting op de toegang tot de bijzondere expositie van World Press Photo 2020 in Den Haag. Deze expositie is te bewonderen van 17 juli tot 30 augustus, iedere dinsdag t/m zondag open van 10:00 uur -17:00 uur.

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

Aanmelden:
Graag op onze Meetup-paginaaanmelden

We zien jullie graag op 5 augustus vanaf 9:00 uur bij Beeld & Geluid in Den Haag.
Onno, Jennifer, Meggie en Arne

Speciale dank aan Erwin Konijnenburg voor het maken van de foto’s, zie:  www.foto-konijnenburg.nl

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.