De OC070 pitchers van 2 september 2020

pitchers september

De pitchers van de OC070 van 2 september 2020 (van links naar rechts, boven naar onder):

  • Kunstanne – Annemarie Rijkse
  • Remco Presenteert – Remco Verwaijen
  • Powermind Coach – Erwin Wils
  • Pebble Healing – Corinne in ’t Veld (links onder)
  • Businesssprookjes – Ruud Hanou
  • Harmonicahoek – Eduard Bekker

Hieronder kun je de samenvatting lezen die de pitchers aan ons hebben doorgestuurd.

Annemarie Rijkse (Kunstanne) – Ik geef workshops schilderen uit je hart voor bedrijfsuitjes en tevens therapeutisch. Ben vorige jaar gevallen en daarna kwam de Corona. Desondanks weer opgestaan. Heb recent 4 nieuwe prachtige locaties gevonden, 3 voor uitjes en 1 centrum voor therapeutische workshops. Nieuwe webwinkel met oa mondkapjes en tassen van mijn 3 mooiste werken, gemaakt door het bedrijf van Marcel Kortekaas: Kseawell in Noordwijk.
kunstanne.nl

Remco Verwaijen (Remco Presenteert) – Steeds meer ondernemers en bedrijven ervaren hoe waardevol het geven van webinars of een Instagram Live kan zijn. Een goede online presentatie maakt jouw publiek nieuwsgierig! Ik coach mensen bij het houden van hun presentaties en heb speciaal voor mensen die aan de slag willen met webinars een aantal praktische tips verzameld in een gids. Tips die jou helpen jezelf én je bedrijf online te presenteren!

Erwin Wils – PowerMindcoach is de naam van mijn coachingsbedrijf, waarbinnen ik de kracht van het brein gebruik om mijn klanten te transformeren van Expert naar Ondernemer. powermind.coach

Corinne in ’t Veld (Pebble healing) – Vanuit Pebble healing help ik mensen om een volgende stap te zetten. Dat doe ik via energetisch werk. Hiermee verwijder je oud verdriet, beperkende overtuigingen en oude meningen van anderen die niet langer bij je passen uit je systeem. Dit zorgt voor lucht, ontspanning, verlichting van (lichamelijke klachten) en dus voor meer ruimte om te zijn wie je echt bent.

Ruud Hanou (Business Sprookjes) – De OC070 is een traditie en lijkt een vanzelfsprekendheid. Maar die mooie mogelijkheid voor new business en netwerkuitbreiding drijft wel op de onbaatzuchtige inzet van enkele vrijwilligers. Zij verdienen het dat wij, gasten, nu eens ons best doen om deze toppers met de juiste doelgroeppersonen in contact te brengen. – En ik? Ik maak korte animatiefilms met een vleugje humor.

Eduard Bekker (De Harmonicahoek) – Inmiddels ben ik een journalist in rentestand. Maar als redacteur en webmaker ben ik nog steeds actief. Daarnaast ben ik verwoed trekharmonicaspeler met een website met 120-200 bezoekers, waarmee ik ook nieuwe leerlingen binnen haal. Ook treed ik regelmatig op. Bekijk het op De Harmonicahoek.

 

Korte Presentatie

Hylke ThiryHylke Thiry is Business Developer bij Beeld & Geluid. Mede dankzij Hylke mag OC070 gebruik maken van de ruimte bij Beeld en Geluid in Den Haag voor het organiseren van de evenementen. Op 17 september wordt het Mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag geopend! Deze opening is vanuit huis / kantoor live te volgen via internet. De de feestelijke opening van het Mediamuseum in Den Haag is live te volgen op 17 september tussen 16:00 – 16:30 uur. Ga naar de live opening Mediamuseum. Naast het Mediamuseum biedt Beeld & Geluid Den Haag ook zaalverhuur aan. Er zijn 12 zalen, van een karakteristieke Eventzaal tot een hypermoderne Newsroom voor bijvoorbeeld het uitzenden van live streams.

Speciale dank aan Erwin Konijnenburg voor het maken van de foto’s, zie:  www.foto-konijnenburg.nl

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.