7 oktober geannuleerd

Er zijn nieuwe landelijke maatregelen  aangekondigd en die gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur. Om die reden is het niet mogelijk om ons evenement van 7 oktober 2020 te laten plaats vinden. Natuurlijk staat jouw gezondheid en veiligheid voorop. Wij hebben om die reden ons evenement geannuleerd. Zeer waarschijnlijk zullen er strenge maatregelen gelden ook voor de maanden na oktober (november, december, etc.). Zodra het weer kan en zodra het is toegestaan dan zullen wij weer een nieuw evenement organiseren. Tot die tijd, blijf gezond en sterkte met jouw bedrijf / onderneming in deze uitdagende tijd.

We zien jullie graag zodra het weer kan!
Onno, Jennifer, Meggie en Arne

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.