Eerste live evenement 2021 – 7 juli 2021

OC070 juli 2021

Goed nieuws! We mogen weer netwerken! En daarom gaan wij 7 juli 2021 een netwerk evenement organiseren, geheel Corona Proof natuurlijk. Wij nodigen jou van harte uit om aanwezig te zijn bij deze fysieke live netwerkmeeting! Wij houden ons bij dit evenement geheel aan de RIVM richtlijnen en jouw gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Wij mogen woensdag 7 juli wederom gebruik maken van de faciliteiten van Beeld en Geluid in Den Haag. Wij zijn hier heel erg dankbaar voor want dan is er voldoende ruimte zodat alle bezoekers 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Ben jij er bij tijdens ons gratis netwerk & inspiratie evenement voor ondernemers uit Den Haag en omgeving? Natuurlijk staat de koffie / thee en fris weer klaar en gaan we op een veilige manier netwerken met elkaar.

 

Het evenement vindt plaats in het prachtige gebouw van Beeld en Geluid in Den Haag (voorheen het Communicatie Museum).

Adres: Zeestraat 82, Den Haag
Maps / KaartRoutebeschrijving / Parkeren / OV
Parkeer eenvoudig op Plein 1813 (betaald parkeren) of in de parkeergarage op de Mauritskade 4/Zeestraat (ParkKing). Eventueel zou je kunnen parkeren bij ParkBee Alexanderveld (Alexanderveld 5).

Workshop? / netwerken! / programma?

Wij gaan in juli 2021 netwerken op vaste plaatsen en zittend aan een tafel. Alle zitplaatsen zijn zodanig opgesteld dat je 1,5 meter afstand kunt houden tot elkaar.  Meer informatie op de aanmeld pagina.

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

 

 

Aanmelden:
Aanmelden is nodig vanwege de maatregelen (registratie verplicht, maximaal 50 deelnemers) maar is ook handig om te zien wie er allemaal aanwezig zullen zijn. Misschien zie je iemand die je zeker even wilt spreken? Aanmelden / registratie kan via onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 7 juli 2021 vanaf 9:00 uur bij Beeld & Geluid in Den Haag.
Onno, Jennifer, Meggie en Arne

Speciale dank aan Erwin Konijnenburg voor het maken van de foto’s, zie:  Facebook.com/konijnenburg

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.