Workshop: vat de koe eindelijk bij de horens – 4 augustus 2021

Op 4 augustus 2021 gaan wij een nieuw netwerkevenement organiseren inclusief workshop. Je bent van harte welkom bij Beeld en Geluid in Den Haag om iets te leren en te netwerken met andere ondernemers. Wij houden ons bij dit evenement geheel aan de RIVM richtlijnen en jouw gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Ben jij er bij tijdens ons gratis netwerk & inspiratie evenement voor ondernemers uit Den Haag en omgeving? Natuurlijk staat de koffie / thee en fris weer klaar en gaan we op een veilige manier netwerken met elkaar.

 

Het evenement vindt plaats in het prachtige gebouw van Beeld en Geluid in Den Haag (voorheen het Communicatie Museum).

Adres: Zeestraat 82, Den Haag
Maps / KaartRoutebeschrijving / Parkeren / OV
Parkeer eenvoudig op Plein 1813 (betaald parkeren) of in de parkeergarage op de Mauritskade 4/Zeestraat (ParkKing). Eventueel zou je kunnen parkeren bij ParkBee Alexanderveld (Alexanderveld 5).

Workshop / netwerken

Erwin Roodenburg

Tijdens onze bijeenkomst van augustus 2021 gaat Erwin Roodenburg (Mindset & Transformatie Coach) een workshop geven. Meer rust, meer voor elkaar en meer impact. Als jij doelen nastreeft en onderweg uitdagingen als uitstellen, meningen en stemmingen je soms in de weg zitten, dan is deze workshop voor jou.

Je leert op een lichte en effectieve manier omgaan met de uitdagingen die jou afhouden van wat voor jou belangrijk is. Je leert de basis van stevig in je schoenen staan ongeacht de omstandigheden zodat je de regie kan pakken richting je doel.

Na afloop van de workshop is er voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken / bij te praten. Er zijn eventueel ook voldoende zitplaatsen zodat je eenvoudig 1,5 meter afstand kunt houden tot elkaar.  Meer informatie op de aanmeld pagina.

Toegang:
Gratis – koffie/thee voor eigen rekening

 

 

Aanmelden:
Aanmelden is nodig vanwege de maatregelen (registratie verplicht, maximaal 50 deelnemers) maar is ook handig om te zien wie er allemaal aanwezig zullen zijn. Misschien zie je iemand die je zeker even wilt spreken? Aanmelden / registratie kan via onze Meetup-pagina.

We zien jullie graag op 4 augustus 2021 vanaf 9:00 uur bij Beeld & Geluid in Den Haag.
Onno, Jennifer, Meggie en Arne

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.